DDU ile driverları sildim geri yüklemek için NVIDIA driver setupunu indirdim ama hata veriyor.
C sürücüsünde NVIDIA klasörü buldum ondan olabilir diye silmeyi denedim silinmedi, Aygıt Yöneticisi'nden de sürücü güncelleştirme kısmı kapalı ne yapmalıyım?
Aygıt Yöneticisi'nden bağdaştırıcılar görünecek şekilde ekran görüntüsü alıp buraya ekler misiniz? Bir de yukarıda dediklerimi yeniden yapmalısınız çünkü sistemde halihazırda sürücü mevcut olmalı, attığınız FurMark test sonucu fotoğrafında 391.35 sürüm sürücü kurulu görünüyor, Intel sürücüsü de kuruludur yani.
Aygıt Yöneticisi'nden bağdaştırıcılar görünecek şekilde ekran görüntüsü alıp buraya ekler misiniz? Bir de yukarıda dediklerimi yeniden yapmalısınız çünkü sistemde halihazırda sürücü mevcut olmalı, attığınız FurMark test sonucu fotoğrafında 391.35 sürüm sürücü kurulu görünüyor, Intel sürücüsü de kuruludur yani.
Kartın mimarisi "fermi" denilen bir mimariye dayanıyor. Desteği ise 2018'de çekildi. Bu yüzden kurulabilen en güncel sürücü 391.35, daha üstü kurulamıyor.
Kartın mimarisi "Fermi" denilen bir mimariye dayanıyor. Desteği ise 2018'de çekildi. Bu yüzden kurulabilen en güncel sürücü 391.35, daha üstü kurulamıyor.