Çözüldü NVIDIA 820M driver kurarken "kurulum programı devam edemiyor" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Dio_s

Decapat
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
RAM
4
Ekran kartı
Nvidia 820m
DDU ile driverları sildim geri yüklemek için NVIDIA driver setupunu indirdim ama hata veriyor.
C sürücüsünde NVIDIA klasörü buldum ondan olabilir diye silmeyi denedim silinmedi, Aygıt Yöneticisi'nden de sürücü güncelleştirme kısmı kapalı ne yapmalıyım?

Dosya Ekleri

• Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    553 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    149,6 KB · Görüntüleme: 49
Çözüm
İnceledim, ekran kartınız için kurabileceğiniz en güncel sürücü 391.35 sürüm numaralı sürücü, aşağıdaki linkten indirebilirsiniz:

Kurmaya çalıştığınız sürüm, ekran kartınız ile uyumlu olmadığı için bu hatayı alıyorsunuz maalesef.
Aygıt Yöneticisi'nden bağdaştırıcılar görünecek şekilde ekran görüntüsü alıp buraya ekler misiniz? Bir de yukarıda dediklerimi yeniden yapmalısınız çünkü sistemde halihazırda sürücü mevcut olmalı, attığınız FurMark test sonucu fotoğrafında 391.35 sürüm sürücü kurulu görünüyor, Intel sürücüsü de kuruludur yani.

Aygıt Yöneticisi'nden bağdaştırıcılar görünecek şekilde ekran görüntüsü alıp buraya ekler misiniz? Bir de yukarıda dediklerimi yeniden yapmalısınız çünkü sistemde halihazırda sürücü mevcut olmalı, attığınız FurMark test sonucu fotoğrafında 391.35 sürüm sürücü kurulu görünüyor, Intel sürücüsü de kuruludur yani.

O formattan önceki ama yapayım.

İnceledim, ekran kartınız için kurabileceğiniz en güncel sürücü 391.35 sürüm numaralı sürücü, aşağıdaki linkten indirebilirsiniz:

Kurmaya çalıştığınız sürüm, ekran kartınız ile uyumlu olmadığı için bu hatayı alıyorsunuz maalesef.

Çözüm
Hocam yapmadan önce dediğim fotoğrafı atar mısınız?

Özür dilerim.

İnceledim, ekran kartınız için kurabileceğiniz en güncel sürücü 391 sürümlü sürücü, aşağıdaki linkten indirebilirsiniz:

Hocam ama daha yenisi var, destekleyen bu eski sürüm bir forumda bende gördüm ama yenisi çıktı 2019'da.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    3,4 KB · Görüntüleme: 27
Özür dilerim.

Hocam ama daha yenisi var, destekleyen bu eski sürüm bir forumda bende gördüm ama yenisi çıktı 2019'da.

Kartın mimarisi "fermi" denilen bir mimariye dayanıyor. Desteği ise 2018'de çekildi. Bu yüzden kurulabilen en güncel sürücü 391.35, daha üstü kurulamıyor.

Kartın mimarisi "Fermi" denilen bir mimariye dayanıyor. Desteği ise 2018'de çekildi. Bu yüzden kurulabilen en güncel sürücü 391.35, daha üstü kurulamıyor.

Deneyeyim hemen.

Sizden çok rica etsem şu konumada bakar mısınız aslında burada yapmaya çalıştığım şey bu konu için çözüm bulamıyoruz.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-02-06-19-41-46-875_com.android.chrome.png
    Screenshot_2024-02-06-19-41-46-875_com.android.chrome.png
    57 KB · Görüntüleme: 28
Deneyeyim hemen.

Sizden çok rica etsem şu konumada bakar mısınız aslında burada yapmaya çalıştığım şey bu konu için çözüm bulamıyoruz.

Bakarım, fakat garanti çözüm sunabileceğimi söyleyemem. 391.35 sürücüsünü kurdunuz mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı