fatih1452
Centipat
- Makaleler
- 1
M harfi mobil ekran kartını simgeliyor diye biliyorum. Muhtemelen notebook kullanıyorsunuz.
Dönemsel olarak da degerlendirin. Şu anda havalar sıcak 2 ay sonra rahatlayabilir.
Bir de geceleri hava serin oldugunda gözlemleyin derim.
M harfi mobil ekran kartını simgeliyor diye biliyorum. Muhtemelen notebook kullanıyorsunuz.
Dönemsel olarak da degerlendirin. Şu anda havalar sıcak 2 ay sonra rahatlayabilir.
Bir de geceleri hava serin oldugunda gözlemleyin derim.
Sistem özelliklerin neler Sisteminle tam uyumlu olsa bile böyle kasma,donma gibi sorunlar çıkabilir.Grafik ayarlarını düşürdüm yine aynı. Oyun orijinal. Yine aynı. Sistem özellikleri kaldırıyor ama kasma ve takılma var. Yardımcı olursanız sevinirim. Bakıp geçmeyin lütfen, yardımcı olmaya çalışalım.
Sistem özelliklerin neler sisteminle tam uyumlu olsa bile böyle kasma, donma gibi sorunlar çıkabilir.
Seyirci Kaldırma modu kullanabilirsin istersen. exTReme 16 kullanıyorsan şu ayarları yap:Buyur özellikler resimde. Eskiden kasma yoktu ama.
Ekran kartı modeliniz nedir ve sistem ra mi?
Seyirci kaldırma modu kullanabilirsin istersen. Extreme 16 kullanıyorsan şu ayarları yap:
İnternette seyirci kaldırma modunu uyumlu sürümüne göre yükle veya uyumlu sürümü yükle. Dpfilelistgenerator ile. CPK dosyalarını aktif et. Veya yüklü mod varsa kaldır.
- Dövmeler -> kapalı.
- Seyirci kaldırma -> açık.
- HD grafik modu -> kapalı.
- Fantezi forma (analig) -> kapalı.
Steam'den indirdiğin oyunda orada ki güvenlik iconu yer almaz. Bence oyun orginal değil.
Resimde belirttim buyur.
Yok exreme kurulu degil. Normal kurulu.
Sen kasmaması için bilgi ver sadece napacagıma dair.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.