PES 2016 kasma ve takılma sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 10

fatih1452

Centipat
Makaleler
1
Özellikler resimde. Oyunda takılma oluyor. Kasma da oluyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (54).png
    Ekran Görüntüsü (54).png
    35,7 KB · Görüntüleme: 271
  • Ekran Görüntüsü (52).png
    Ekran Görüntüsü (52).png
    38,9 KB · Görüntüleme: 272
  • Ekran Görüntüsü (53).png
    Ekran Görüntüsü (53).png
    36,4 KB · Görüntüleme: 196
M harfi mobil ekran kartını simgeliyor diye biliyorum. Muhtemelen Notebook kullanıyorsunuz.
Dönemsel olarak da degerlendirin. Şu anda havalar sıcak 2 ay sonra rahatlayabilir.
Bir de geceleri hava serin oldugunda gözlemleyin derim.

M harfi mobil ekran kartını simgeliyor diye biliyorum. Muhtemelen notebook kullanıyorsunuz.
Dönemsel olarak da degerlendirin. Şu anda havalar sıcak 2 ay sonra rahatlayabilir.

Yok ya dönemsel bir alakası yok bence. Evet notebook kullanıyorum. Serin havalarda da oynadım yine aynı.
M harfi mobil ekran kartını simgeliyor diye biliyorum. Muhtemelen notebook kullanıyorsunuz.

Bu özellikli PC kasça satılır en fazla. Satmayı düşünüyorum da masaustü alacağım.

Grafik ayarlarını düşürdüm yine aynı. Oyun orijinal. Yine aynı. Sistem özellikleri kaldırıyor ama kasma ve takılma var. Yardımcı olursanız sevinirim. Bakıp geçmeyin lütfen, yardımcı olmaya çalışalım.

Grafik ayarlarını düşürdüm yine aynı. Oyun orijinal. Yine aynı. Sistem özellikleri kaldırıyor ama kasma ve takılma var. Yardımcı olursanız sevinirim. Bakıp geçmeyin lütfen, yardımcı olmaya çalışalım.
Sistem özelliklerin neler Sisteminle tam uyumlu olsa bile böyle kasma,donma gibi sorunlar çıkabilir.

Sistem özelliklerin neler sisteminle tam uyumlu olsa bile böyle kasma, donma gibi sorunlar çıkabilir.

Buyur özellikler resimde. Eskiden kasma yoktu ama.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (4).png
    Ekran Görüntüsü (4).png
    289 KB · Görüntüleme: 73
  • Ekran Görüntüsü (5).png
    Ekran Görüntüsü (5).png
    282 KB · Görüntüleme: 74
  • Ekran Görüntüsü (6).png
    Ekran Görüntüsü (6).png
    283,7 KB · Görüntüleme: 75
Buyur özellikler resimde. Eskiden kasma yoktu ama.
Seyirci Kaldırma modu kullanabilirsin istersen. exTReme 16 kullanıyorsan şu ayarları yap:

• Dövmeler -> Kapalı
  • Seyirci Kaldırma -> Açık
  • HD Grafik Modu -> Kapalı
  • Fantezi Forma (Analig) -> Kapalı
İnternette Seyirci Kaldırma modunu uyumlu sürümüne göre yükle veya uyumlu sürümü yükle. DpFileListGenerator ile .cpk dosyalarını aktif et. Veya yüklü mod varsa kaldır.

Steam'den indirdiğin oyunda oradaki güvenlik iconu yer almaz. Bence oyun orijinal değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı modeliniz nedir ve sistem ra mi?

Resimde belirttim buyur.
Seyirci kaldırma modu kullanabilirsin istersen. Extreme 16 kullanıyorsan şu ayarları yap:

• Dövmeler -> kapalı.
  • Seyirci kaldırma -> açık.
  • HD grafik modu -> kapalı.
  • Fantezi forma (analig) -> kapalı.
İnternette seyirci kaldırma modunu uyumlu sürümüne göre yükle veya uyumlu sürümü yükle. Dpfilelistgenerator ile. CPK dosyalarını aktif et. Veya yüklü mod varsa kaldır.

Yok exreme kurulu degil. Normal kurulu.
Steam'den indirdiğin oyunda orada ki güvenlik iconu yer almaz. Bence oyun orginal değil.

Sen kasmaması için bilgi ver sadece napacagıma dair.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (4).png
    Ekran Görüntüsü (4).png
    289 KB · Görüntüleme: 71
  • Ekran Görüntüsü (5).png
    Ekran Görüntüsü (5).png
    282 KB · Görüntüleme: 68
  • Ekran Görüntüsü (6).png
    Ekran Görüntüsü (6).png
    283,7 KB · Görüntüleme: 76
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.