NVIDIA 940MX GTA 5 Kaldırır Mı?

Sağol. Ama monster adanada bulunmuyordu.

Hiçte eski bir bilgisayar değil çok kullanışlı çok da güzel ben çok beğeniyorum bunu bulamayanlar var.

taksitle alındığını altını çizerek söyledim peşin değil yani.

Yoo hiçte yazık olmadı çok şükür muhteşem bir bilgisayar aldım ben çok beğeniyorum hayalim gerçekleşti bunu bulamayanlar var Allah herkese nasip etsin çok şükür.
Birkaç ay sonra "940 MX Far Cry 5 Açar mı?" konusu açtığın zaman 30 FPS zor göreceksin. Bilgisayar konusundan fazla anlamıyor olabilirsin. Hemen "8 GB RAM 2 GB GPU" atlamayın. Konu açmış olsaydınız taksit imkanı olan yerlerden daha iyi bir bilgisayar temin edilirdi. En yakın zamanda iade edip elinizdeki bütçe ile bir konu açın size yardımcı olalım. Zamanında 2500 TL verip Casper denen adi markaya para verdim. Burada konu açmış olsam Asus marka çok güzel bilgisayarlar vardı. 2012 senesinde bu forumu tanıdığımda yaptığım hatanın farkına vardım. Benim düştüğüm hataya siz düşmeyin burada konu açın. Size bu bilgisayar 1 sene 60 FPS verecekse bizim topladığımız aynı fiyatta 3-4 sene 60 FPS verebilir. Bu yüzden iade etmenizi öneriyorum.

Yoo hiçte yazık olmadı çok şükür muhteşem bir bilgisayar aldım ben çok beğeniyorum hayalim gerçekleşti bunu bulamayanlar var Allah herkese nasip etsin çok şükür.
Lenovo Ideapad 700 Intel Core I7 6700hq 2.6ghz / 3.5ghz 16gb 1tb 15.6 80ru00f5tx GittiGidiyor'da 317678752
Şu anda kullandığım laptop.
1.5 yıl önce Vatan'dan 500 TL hediye çekiyle almıştım.
Ve hala paranıza yazık olduğunu düşünüyor, hemen iade etmeye çalışmanızı tavsiye ediyorum.

Hocam ne yaptınız ya. Paranıza yazık! Ben de zamanında hata yapıp, 2 Cigolayt ekran kartı var diye GT 520m'li Casper almıştım, ilk zaman ben de beğeniyordum kendi PC'im oldupu için ama velakin hiç de öyle olmadığını anladım. GTA 5'i düşük ayarlarda 40 FPS'de oynamak var o paraya, bir de en yüksek ayarlarda 50 FPS'ye oynamak var. Yani yazık olmuş. Hatta massaüstü olarak, o paraya neler toplanabilirdi. Ah!

Yani, düşük orta ayarlarda 30-40 FPS verir.

GTX 1050ti var daha düşük fiyata, ah keşke sorsaydınız. Ah! Ben üzüldüm, yerden yere vurdum sizin yerinize kendimi.

Dell Inspiron 7567 Intel Core i7 7700HQ 16GB 1TB + 128SSD Fiyatı

Hocam herkes aynı seyi diyorsa vardır bir bildiğimiz. Bu işten anlamadiginiz belli. Herkes nazikçe soylemis. Bunun kabacasiysa sizi kazıklamışlar. İade etme şansınız varsa edin.
Bize danisip almis olsanız 940MX GTA 5 acar mi diye konu açmış olmazsınız. 1080P Ultra ayarlarda 40-60 FPS'le keyfinize bakarsınız.
Yanlış anlamayın burda size bir şey demek istemiyoruz. Tam tersine sizin iyiliğinizi düşünüp paranızı korumaya çalışıyoruz.

Bilgisayarı 5000TL pahalı bir ücrete almışsın ancak konumuz bu değil ve gereksiz uzamış bu tartışma, o yorumları kafana takma. Asıl konuya gelecek olursak bende i5 7200U işlemci, 12 GB DDR3L Ram, 940Mx olan laptop vardı ve GTA5'de medium ayarlarda sabit 60 FPS alıyordum 1080P'de için rahat olsun GTA5 oynarsın.

Bilgisayarı 5000TL pahalı bir ücrete almışsın ancak konumuz bu değil ve gereksiz uzamış bu tartışma, o yorumları kafana takma. Asıl konuya gelecek olursak bende i5 7200U işlemci, 12 GB DDR3L Ram, 940Mx olan laptop vardı ve GTA5'de medium ayarlarda sabit 60 FPS alıyordum 1080P'de için rahat olsun GTA5 oynarsın.

İade etmesi mümkünse, söylemeyelim mi ne kadar büyük hata yaptığını. Konu başka mı? Aynı konu üzerinden konuşuyoruz, uyarıyoruz. Ben versem bu kadar yüksek para, kendimi yerden yere vururdum. Kimse kusura bakmasın. Para kolay mı kazanılıyor? Paran çoksa atar yenisini alırsın zaten.

İade etmesi mümkünse, söylemeyelim mi ne kadar büyük hata yaptığını. Konu başka mı? Aynı konu üzerinden konuşuyoruz, uyarıyoruz. Ben versem bu kadar yüksek para, kendimi yerden yere vururdum. Kimse kusura bakmasın. Para kolay mı kazanılıyor? Paran çoksa atar yenisini alırsın zaten.
Adama 1 kişi bunu söylemiş ve adam umursamamış, çok kibarca alttan mesaj vererek karışma demiş geçmiş. Konunun başlığı "940Mx GTA5 kaldırır mı?" ve konu da otomatik olarak tartışılması gereken şey bu oluyor. O yüzden sizin tartıştığınız şey saçma ve boş yere tartışma. Adam almış, memnun ve konu başlığı bambaşka bir şey. Benimle de tartışmaya girmeye kalkıp tekrar mesajımı alıntılarsanız cevap vermeyeceğim.

Tekrar söylüyorum o sistem GTA5 kaldırır, iyi akşamlar.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı