NVIDIA 940MX GTA 5 Kaldırır Mı?

Bende yaptığınız kötü demiyorum zaten. Ben bilgisayarımı burada ki mükemmel insanlar sayesinde tavsiyelerle aldım. Dediğiniz gibi tercih konuyu açan kişiye ait ve o arkadaşımız da bu konuda yorum yapılmasından rahatsızlık duyduğunu dile getirmiş ama buna rağmen devam edilmiş ücrete laf söylenilmeye. Benim doğru bulmadığım şey buydu. Yoksa herkesin yaptığı gayet iyi niyetli ancak iyi niyet yapmak istedikleri birey bunu istemeyene kadar...

Kimi zaman üslup biraz sert olabiliyor. Diğer taraftan amaç arkadaşı mümkünse sonradan pişman olacağı bir şeyden geri döndürmek. Hem parasının hakkını alacağı hem de keyifle uzun süre kullanacağı sistemler mümkün. Buraya yazanların kızdığı o ürüne utanmadan 5000TL isteyen adam. Başlığı açan arkadaşın alınmasını, üzülmesini kimse istemiyor.

Maalesef paramız yoktu ve dedem bana doğum günü hediyesi olarak aldı ve sadece orda hesabı vardı orda da monster falan yoktu iade edemeyiz çünkü ben izmirdeyim aldığımız yer evkur ve adanada. Ben çok şükür çok mutluyum ama insanlar sinir bozucu yorumlarıyla beni bu 1 haftalık bilgisayardan soğuttular çok teşekkür ederim sana aralarında bir tek sen bana moral verdin

Maalesef paramız yoktu ve dedem bana doğum günü hediyesi olarak aldı ve sadece orda hesabı vardı orda da monster falan yoktu iade edemeyiz çünkü ben izmirdeyim aldığımız yer evkur ve adanada. Ben çok şükür çok mutluyum ama insanlar sinir bozucu yorumlarıyla beni bu 1 haftalık bilgisayardan soğuttular. Sizinle daha fazla polemiğe girmek istemiyorum.

Takma kafana onlar da kötü niyetle yapmıyorlar. Burda kötü insan yoktur, bende bilgisayarımı onların tavsiyesiyle aldım.

O bilgisayar çoğu oyunu kaldırır ama asla ultra'da falan oynatmaz. Yüksek grafik ayarı takıntılarına girmediğin sürece bi kaç sene götürecek seni. Güle güle kullan kardeşim.

Ben de bu yaşlardayken heves etmiştim oyun laptopu almaya ama almamışlardı.

Hayirli olsun sıkma canını
Sağol. Çok teşekkür ederim gerçekten o kadar çok canım sıkkın ki yani ne bilim yeni bir laptop almak istiyorum hemde buradakilerin dediği gibi monster falan ve de foruma konu açtığım içinde çok pişman oldum

Çok teşekkür ederim öyle tepelerde gözüm yok gta 5 i the witcher 3 ü zumayı falan kaldırsın yeter orta ayarlarda yüksek ayarlarda falan oynasam da yeter.

Teşekkürler ama yapılacak bir şey maalesef yok fazla para alıyolar maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…