Dizüstüne ön yargı ile yaklaşmamın en büyük sebebi budur. Genelde sistem bilgisi olmayan insanları dolandırmaya yönelik yüksek fiyat düşük performans cihaz satmalarına öfkelenmemek mümkün değil.
Cihazı iade etme şansınız varsa alalıda çok olmamiş mutlaka yapmanızı öneririm. Yarı fiyatina çok daha güçlü masaüstü sistem toplanabilir. Yada aynı fiyata çok daha güncel ve güçlü bir dizüstü alınabilir.
Aynı donanıma sahip bilgisayarı 2499 TL gibi bir fiyata aldım kasım ayında. Denemek için GTA V kurmuştum, orta ayarlarda ve biraz ince ayarla oynanıyordu.
Sağolun bende çok bilmiyordum yani 5000 tl ye ne bilim son sistem budur diye düşündüm bide 940mx i duyunca arkadaşlarım canavar falan dediler gaza geldim ama mutluyum ya ileride monster alırım belki inşallah bu laptop bozulmaz bozulmasında bozulursa belki alırım ekran kartlarını da çok bilmiyorum bilseydim tabii ki bende iyi bir şey alırdım ama olsun bu da iyi ne biçim bilişimciyim ben ya bide 3 ü okuyorum
O arkadaşlarına donanım konusunda asla güvenme. Ya sana şaka yaptılar sen ciddiye aldın ya da cidden bir şey bilmiyorlar. 940MX'e canavar mı demişler Gülesim yoktu ya hocam
Neyse iade etme şansınız yokmuş güle güle kullanın demek düşer. Biz sadece sizi uyardık yani sizi düşünüyorduk yanlış anlamayın. İade edin derken o paraya daha iyisi alınabilir keşke onu almasaydınız gibisinden dedik. Yanlış anlaşıldıysak kusura bakmayın.
Arkadaşlar kasalı bir bilgisayarım vardı intel core 2 duo idi ve Geforce 8500 GT idi. Ekran kartı çok kötü ve eski bir bilgisayardı. 14 sene sonra yeni bir laptop aldım. Alalı 3 gün falan oldu bir de sizin görüşlerinizi dinlemek istiyorum taksitle 5000 TL'ye aldık X556UQ i5 7. nesil ekran kartı NVIDIA 940MX. GTA 5 kaldırır mı ve de performansı nasıl iyi verir mi?
Oynar sıkıntı yok. Ben 740M ile oynadım laptopla yüksek ayarlarda sıkıntı yok ama 1 saat oynayabilirsiniz oyunu çünkü oyun çok ısınıyor laptopta oynarken