NVIDIA 940MX GTA 5 Kaldırır Mı?

Aynı fiyat aralığında GTX 1060'lı laptop var.
Düşününce içim acıyor.

Aynı hislerle yorum yapmıştım ama düzenledim tekrardan. Olan olmuş gerçekten. Güle güle kullanın demek dışında bir şey gelmiyor artık elimizden.

Ben de bu yaşlardayken heves etmiştim oyun laptopu almaya ama almamışlardı.
Umarım olur inşallah. Allah gönlüne göre versin :)

Sağolun bende çok bilmiyordum yani 5000 tl ye ne bilim son sistem budur diye düşündüm bide 940mx i duyunca arkadaşlarım canavar falan dediler gaza geldim ama mutluyum ya ileride monster alırım belki inşallah bu laptop bozulmaz bozulmasında :D bozulursa belki alırım ekran kartlarını da çok bilmiyorum bilseydim tabii ki bende iyi bir şey alırdım ama olsun bu da iyi ne biçim bilişimciyim ben ya :D bide 3 ü okuyorum :D

O arkadaşlarına donanım konusunda asla güvenme. Ya sana şaka yaptılar sen ciddiye aldın ya da cidden bir şey bilmiyorlar. 940MX'e canavar mı demişler :D Gülesim yoktu ya hocam :)
Neyse iade etme şansınız yokmuş güle güle kullanın demek düşer. Biz sadece sizi uyardık yani sizi düşünüyorduk yanlış anlamayın. İade edin derken o paraya daha iyisi alınabilir keşke onu almasaydınız gibisinden dedik. Yanlış anlaşıldıysak kusura bakmayın.

Arkadaşlar kasalı bir bilgisayarım vardı intel core 2 duo idi ve Geforce 8500 GT idi. Ekran kartı çok kötü ve eski bir bilgisayardı. 14 sene sonra yeni bir laptop aldım. Alalı 3 gün falan oldu bir de sizin görüşlerinizi dinlemek istiyorum taksitle 5000 TL'ye aldık X556UQ i5 7. nesil ekran kartı NVIDIA 940MX. GTA 5 kaldırır mı ve de performansı nasıl iyi verir mi?

Eki Görüntüle 277829 Eki Görüntüle 277830 Eki Görüntüle 277831 Eki Görüntüle 277832
Oynar sıkıntı yok. Ben 740M ile oynadım laptopla yüksek ayarlarda sıkıntı yok ama 1 saat oynayabilirsiniz oyunu çünkü oyun çok ısınıyor laptopta oynarken

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı