Çözüldü NVIDIA App DLSS 4 son güncellemeden sonra çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

pegasusoa

Centipat
Daha fazla  
Merhaba NVIDIA App son güncellemeden sonra DLSS 4 açma yerinde preset K'yi seçtiğimde uygulamıyor ve otomatik olarak yeniden varsayılana dönüyor. DDU ile ekran kartı driverlarını sildim yükledim ancak bir türlü daha önce açılan DLSS 4 açılmıyor. NVIDIA App'i kurarken komut sürücü hatası gibi bir şey çıkıyor bir saniye kadar ekranda kalıyor ama normal kurmaya devam ediyor her seferinde yardımcı olur musunuz? Teşekkürler şimdiden.

Bu şekilde

Dosya Ekleri

• cant-change-driver-settings-in-nvidia-app-v0-w7uyflnh34oe1.gif
    cant-change-driver-settings-in-nvidia-app-v0-w7uyflnh34oe1.gif
    1,1 MB · Görüntüleme: 136
Son düzenleme:
Çözüm
NVIDIA App v11.0.2.341 güncellemesi gelmiş onunla düzeldi arkadaşlar. Patch notlarında zaten bu sorunu düzelttiklerini söylemişler.
Bende aynı problemi yaşıyorum. Dilerseniz konuyu öne çıkarabilirsiniz.

Merhaba NVIDIA App son güncellemeden sonra DLSS 4 açma yerinde preset K'yi seçtiğimde uygulamıyor ve otomatik olarak yeniden varsayılana dönüyor. DDU ile ekran kartı driverlarını sildim yükledim ancak bir türlü daha önce açılan DLSS 4 açılmıyor. NVIDIA App'i kurarken komut sürücü hatası gibi bir şey çıkıyor bir saniye kadar ekranda kalıyor ama normal kurmaya devam ediyor her seferinde yardımcı olur musunuz? Teşekkürler şimdiden.

Bu şekilde.

Bende aynı problemi yaşıyorum. Dilerseniz konuyu öne çıkarabilirsiniz.

Sorunu çözebildiniz mi bende de aynı şekilde çalıştıramıyorum güncelleme sonrası çalışan şey bozuldu. NVIDIA her getirdiği yeni güncelleme ile bir şey düzeltirken bir şeyi bozmaya başladı. Son gelen güncellemeler AMD'den daha kötü gerçekten.

Sorunu çözebildiniz mi bende de aynı şekilde çalıştıramıyorum güncelleme sonrası çalışan şey bozuldu. NVIDIA her getirdiği yeni güncelleme ile bir şey düzeltirken bir şeyi bozmaya başladı. Son gelen güncellemeler AMD'den daha kötü gerçekten.
Son dediklerinizde haklısınız. Gerçekten işleri batırmaya başladıklarını söyleyebilirim. Konumuza dönecek olursak maalesef hala sorunu çözebilmiş değilim.

Son dediklerinizde haklısınız. Gerçekten işleri batırmaya başladıklarını söyleyebilirim. Konumuza dönecek olursak maalesef hala sorunu çözebilmiş değilim.

Hocam DDU ile sürücüyü kaldırıp 572.60'a geçerek sorunu çözdüm bilginize. AMD'de sorun yaşıyorum diye NVIDIA ekran kartına geçtim yine sorun yaşıyoruz :D umarım AMD daha iyi işler ortaya koyarda biraz rekabet olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı