NVIDIA App ile deneyimlerim

613366

Hectopat
Makaleler
23
Bayağıdır kullanıyorum aslında GeForce Experience'nin daha gelişmiş hali mesela Ge'de kayıt menüsü söyle iken:

1720623078773.png

Yana kaydırmışlar daha kompakt bir görünüm almış.

1720623176208.png

Ek olarak uygulamada.

1720623206364.png

Böyle bir sekme açılmış buradan kontrol panele girmeden bazı ayarları yapabiliyorsunuz.
Ayrıca artık istatistikleri hem alt+r basarak hem de uygulamadan görebiliyorsunuz.

?hash=edac8b43b581eee49e398b5d624e5752.png

Başka biriey gerisi GeForce Experience ile aynı sadece menuler değişmiş 2-3 özellik eklenmiş.

Dosya Ekleri

• 1720623279272.png
    1720623279272.png
    22,7 KB · Görüntüleme: 45
Aynı şeyleri düşünmekle beraber GUI akıcı değil bende.

Eh işte. Yine de AMD Radeon Software: Adrenalin Edition kadar iyi değil. Ama Alt+Z menüsü güncellemesi iyi olmuş.

Bayağıdır kullanıyorum aslında GeForce Experience'nin daha gelişmiş hali mesela Ge'de kayıt menüsü söyle iken:

Eki Görüntüle 2248142

Yana kaydırmışlar daha kompakt bir görünüm almış.

Eki Görüntüle 2248143

Ek olarak uygulamada.

Eki Görüntüle 2248144

Böyle bir sekme açılmış buradan kontrol panele girmeden bazı ayarları yapabiliyorsunuz.
Ayrıca artık istatistikleri hem alt+r basarak hem de uygulamadan görebiliyorsunuz.

Eki Görüntüle 2248148

Başka biriey gerisi GeForce Experience ile aynı sadece menuler değişmiş 2-3 özellik eklenmiş.
FPS'de fark oluyor mu EXPERIANCE'den APP'a geçince , drop falan?
Eh işte. Yine de AMD Radeon Software: Adrenalin Edition kadar iyi değil. Ama Alt+Z menüsü güncellemesi iyi olmuş.
Arayüz olarak belki fakat NVDIA driverları daha stabil ve her güncellemede kendini geliştiriği için NVDIA her zaman daha çok tercih ediliyor driver konusunda . İnternette AMD driverlerı meme oldu zaten.

FPS'de fark oluyor mu EXPERIANCE'den APP'a geçince , drop falan?

Arayüz olarak belki fakat NVDIA driverları daha stabil ve her güncellemede kendini geliştiriği için NVDIA her zaman daha çok tercih ediliyor driver konusunda . İnternette AMD driverlerı meme oldu zaten.
FPS farkı göremedim kendi sistemimde.

AMD Driverleri internette meme olması kaç sene öncede kalmış bir şey. Şu an da hiç bir problem yok.
Bir tane ağabeyim RX 570 kullanıyor ve hiç bir problemle karşılaşmadı ve RX 570 alalı 2-3 sene olmuş olması lazım.
Kendimde NVIDIA 1650TI ve AMD 4800H'ın verdiği Vega veya iGPU artık hangisini demek istersen onu kullanıyorum.

İkisinde de bir problem yaşamadım kullanırken driver tarafında. Ama AMD driverlerine daha az güncelleme geliyor o bir gerçek (veya eskilerine demeliydim) en son şubat ayında güncelleme gelmiş. Ama NVIDIA'nın 1650TI ekran kartı eski sayılabilecek kadar eski olmasına rağmen hala güncellemeler gelmeye devam ediyor.

Sadece AMD'de iGPU'ma overclock yaparken bir sorun ile karşılaştım o da şuydu. 1600mhz olan iGPU'yu 2100mhz'e çekmiştim ve driver çökmüştü. (şu anda 2000mhz de kullanıyorum ve gayet stabil). Ki NVIDIA da voltaj arttırmadan en fazla 200-225 arttırılırken AMD 400 kadar arttırılabiliyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı