NVIDIA App kullanılır mı?

Nvidia app arka planda çok işlem yapıp kaynak kullanıyor mu? Yada kullanmasını engelleyebilir miyim ayarı var ise
(Tek kullanma sebebim ekran kartı driver larını indirmek)

NVIDIA App kullanmıyorum şu an sadece Denetim Masası var güncelleştirmeleri indirmek dışında herhangi bir işlevi var mı performans kaybı oluyor diye kullanmıyordum fikirleriniz neler? (NVIDIA App dışında güncelleştirmelerimi nereden indirebilirim?)

NVIDIA App kullanmıyorum şu an sadece Denetim Masası var güncelleştirmeleri indirmek dışında herhangi bir işlevi var mı performans kaybı oluyor diye kullanmıyordum fikirleriniz neler? (NVIDIA App dışında güncelleştirmelerimi nereden indirebilirim?)
Nvidia'nın kendi sitesinden manuel indirme aracı ile indirilebiliyor. Bunun dışında arada bir bedava ögeler veriyor oyunlar için ama çok nadir. Sistem bilgisi, sürücüleri indirme gibi işlevi var bunun dışında.

NVIDIA'nın kendi sitesinden manuel indirme aracı ile indirilebiliyor. Bunun dışında arada bir bedava ögeler veriyor oyunlar için ama çok nadir. Sistem bilgisi, sürücüleri indirme gibi işlevi var bunun dışında.

Tavsiyeniz nedir peki GTX1650 laptopum var eğer kullanmamam bir sorun yaratmayacaksa kullanmamam bence daha mantıklı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı