NVIDIA Auto OC, RTX 3050 ekran kartına hasar verdi

lakebodom

Hectopat
Daha fazla  
İyi sosyaller arkadaşlar. NVIDIA RTX 3050 OC cihazım var, madem OC var NVIDIA App üstünden yapayım bir dedim. Bastım bayağı bir sürdü sonra beklemek istemedim durdur dedim ve ekran kartımı mahvetti. Hem zorla durdurmak zorunda kaldım, hem de şu an masaüstünde bile olsam cihazın fanı sürekli dönüyor. BIOS yükleyeceğim cihazın BIOS'u yok ya, oyuna giriyorum 80 FPS veren oyun 60 veremiyor.

İyi sosyaller arkadaşlar. NVIDIA RTX 3050 OC cihazım var, madem OC var NVIDIA App üstünden yapayım bir dedim. Bastım bayağı bir sürdü sonra beklemek istemedim durdur dedim ve ekran kartımı mahvetti. Hem zorla durdurmak zorunda kaldım, hem de şu an masaüstünde bile olsam cihazın fanı sürekli dönüyor. BIOS yükleyeceğim cihazın BIOS'u yok ya, oyuna giriyorum 80 FPS veren oyun 60 veremiyor.
Saçma olabilir, ama driverı sil kur yaptınız mı? Yine çözülmezse, donanımsal bir takım problemler yaşamış olabilirsiniz...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Dedikleriniz hepsini yaptım format bile attım ama durum devam ediyor masaüstüne bile fan dönüyor normalde dönmezken hiçbir işlem yokken fan dönüyor boştayken.

MSI ventux 2X 3050 OC kullanıyorum hiçbir yerde BIOS yok çıldırmak üzereyim aynı olay GT1030 kullanırken geldi başıma BIOS bulup düzeltebilmiştim.

DDU ile temiz kurulum yapın.

Yaptım hocam.

OC ayarlarının BIOS'a yazıldığını sanmıyorum driverı sil kur yaptınız mı?
Yaptım.

TechPowerUp'da bile yok BIOS çıldırma noktasındayım şu an.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı