NVIDIA ayarı vs AMD ayarı FPS farkı

OPERATÖR GOD

Hectopat
Makaleler
6
Arkadaşlar bilirsinizki AMD ve NVIDIA'da program ayarından bir program seçip ona özel ayar yapıyosunuz. Bende şunu sormak istedim. Ben PUBG için ekran kartından özel ayar yapçam ve hangisinde en düşük ayarı yapabilirim yani hangi ekran kartında özel uygulama ayarına en düşüke çeksem daha fazla FPS verir kısaca hepsini en düşüke ve en fazla FPS veren ayarını yapsak hangisinde daha fazla FPS verir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu nasıl böyle bir soru böyle ya? Moderatörler nasıl onaylıyor bunu? Dostum hiçbir ekran kartı bir diğeriyle aynı performansı vermez. (Aynı GPU değilse.) Bu durumda böyle bir karşılaştırma havada kalacaktır.

Örneğin;

RX570 ile ayarları en düşüğe alırsan "A" FPS alırsın.

GTX 1660Ti ile ayarları en düşüğe alırsan "A+60" FPS alırsın.

Soruyu anlamadım :).

Ekran kartı seçimi için mi soruyorsunuz yoksa halihazırda bir kartınız var mı? AMD'de de aynı şekilde ayarlar var, en performanslısını seçip en yüksek FPS'i sisteminizde görebilirsiniz. AMD'nin arayüzü çok daha iyi ayrıca.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı