NVIDIA ayarları görüntüde kalite kaybı yaşatır mı?

İbo6788

Femtopat
Daha fazla  
Bende RTX 4090 var arkadaşlar, olmayanlara kismet. Şimdi ben NVIDIA denetim masasında FPS artışına göre ayarlar yaptım YouTube'da bakarak.
FPS ayarını artiriyor diyor ama görüntü biraz kötü olacak diyor YouTube'da.
Şimdi ben oyun içi ayarlar yaparsam hiçbir şey olmaz değil mi, yani Ultra yaparsam goruntuden yani görüntü kaybi olmaz değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende RTX 4090 var arkadaşlar, olmayanlara kismet. Şimdi ben NVIDIA denetim masasında FPS artışına göre ayarlar yaptım YouTube'da bakarak.
Şimdi ben oyun içi ayarlar yaparsam hiçbir şey olmaz değil mi, yani Ultra yaparsam goruntuden yani görüntü kaybi olmaz değil mi?

Neden böyle bir ekran kartına ayar veriyorsunuz anlamadım gitti. Yaparsanız görüntü kaybı yaşatacağını sanmıyorum. Ayardan ayara değişir.

Göze batan bir değişiklik olmaz. Oyun zevkini etkileyecek kadar görüntü kaybı olacağını sanmıyorum. Şahsen ayarı kendim de yaptım ve bir değişiklik hissetmedim bile. Ki 4090 zaten canavar bir şey, fark olacağını zannetmiyorum.

Hocam o ekran kartıyla FPS artışı kovalamak pek mantıklı değil bence. Denetim masası ayarlarını otomatik olarak Kalite'ye çekmenizi tavsiye ederim.

Ek olarak doku kalitesini Yüksek kalite ve düşük gecikme modunu Ultra yapabilirsiniz.

Bence RTX 4090'nın yok fakat 4090 gibi bir kartı default ayarlarla kullanman daha iyi olur artı FPS'e gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı