W WOLPA Hectopat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 112 23 Temmuz 2021 #1 Casper'in 144 Hz 27inç modeline sahibim. Monitör ayarlarından FreeSync açtım fakat NVIDIA denetim masasında bulamadım bu seçeneği.
Casper'in 144 Hz 27inç modeline sahibim. Monitör ayarlarından FreeSync açtım fakat NVIDIA denetim masasında bulamadım bu seçeneği.
Çözüm onr_bhcvn 23 Temmuz 2021 Özgür Adam dedi: FreeSync monitörde nasıl G-SYNC açıyorsun kardeşim? Genişletmek için tıkla... DisplayPort 1.2 Desteği var ise monitörde FreeSync monitörde G-Sync açmak mümkün. Bkz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et WOLPA dedi: NVIDIA kartım var ve HDMI 2.0 ile baglaniyorum. Gorntu bozulması yaşanmaması için neyi aktif etmeliyim? Genişletmek için tıkla... HDMI ile bağlantı yaptığın taktirde özelliği aktif edemezsin. DisplayPort ile bağlaman şart.
Özgür Adam dedi: FreeSync monitörde nasıl G-SYNC açıyorsun kardeşim? Genişletmek için tıkla... DisplayPort 1.2 Desteği var ise monitörde FreeSync monitörde G-Sync açmak mümkün. Bkz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et WOLPA dedi: NVIDIA kartım var ve HDMI 2.0 ile baglaniyorum. Gorntu bozulması yaşanmaması için neyi aktif etmeliyim? Genişletmek için tıkla... HDMI ile bağlantı yaptığın taktirde özelliği aktif edemezsin. DisplayPort ile bağlaman şart.
wthn Kilopat Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 922 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İzmir. Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600X | MSI MPG X570 Gaming Edge | Corsair Vengeance RGB Pro 3200 MHz CL16 | EVGA RTX 3080 Ti FTW3 Ultra | Samsung 970 Evo Plus 500 GB NVMe & Samsung 860 Evo 500 GB Sata | FSP Hydro G 850W | Phanteks P500A | 3x Corsair LL140 | 1x Corsair LL120 | Corsair iCUE LS100 | Corsair H115i RGB Platinum 280MM | Corsair K70 RGB MK.2 | Corsair HS70 Pro Wireless | Corsair ST100 RGB | Logitech G Pro X Superlight | Samsung LC32HG70 Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2021 #2 Display Port ile mi bağladın? Artı 0 Eksi
Özgür Adam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 2.165 Çözümler 17 Yer Bursa 23 Temmuz 2021 #3 WOLPA dedi: Casper'in 144 Hz 27inç modeline sahibim. Monitör ayarlarından FreeSync açtım fakat NVIDIA denetim masasında bulamadım bu seçeneği. Genişletmek için tıkla... Nviade kartlarda G-Sync açabilirsin. FreeSync açman için AMD ekran kartı ve destekleyen monitöre ihtiyacın var. Artı 0 Eksi
WOLPA dedi: Casper'in 144 Hz 27inç modeline sahibim. Monitör ayarlarından FreeSync açtım fakat NVIDIA denetim masasında bulamadım bu seçeneği. Genişletmek için tıkla... Nviade kartlarda G-Sync açabilirsin. FreeSync açman için AMD ekran kartı ve destekleyen monitöre ihtiyacın var.
wthn Kilopat Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 922 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İzmir. Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600X | MSI MPG X570 Gaming Edge | Corsair Vengeance RGB Pro 3200 MHz CL16 | EVGA RTX 3080 Ti FTW3 Ultra | Samsung 970 Evo Plus 500 GB NVMe & Samsung 860 Evo 500 GB Sata | FSP Hydro G 850W | Phanteks P500A | 3x Corsair LL140 | 1x Corsair LL120 | Corsair iCUE LS100 | Corsair H115i RGB Platinum 280MM | Corsair K70 RGB MK.2 | Corsair HS70 Pro Wireless | Corsair ST100 RGB | Logitech G Pro X Superlight | Samsung LC32HG70 Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2021 #4 Özgür Adam dedi: Nviade kartlarda G-Sync açabilirsin. FreeSync açman için AMD ekran kartı ve destekleyen monitöre ihtiyacın var. Genişletmek için tıkla... Adam FreeSync açmak istemiyor ki, G-Sync açması için FreeSync'ı aktif etmesi lazım. Saçma olmuş biraz. Artı 0 Eksi
Özgür Adam dedi: Nviade kartlarda G-Sync açabilirsin. FreeSync açman için AMD ekran kartı ve destekleyen monitöre ihtiyacın var. Genişletmek için tıkla... Adam FreeSync açmak istemiyor ki, G-Sync açması için FreeSync'ı aktif etmesi lazım. Saçma olmuş biraz.
onr_bhcvn Kilopat Katılım 16 Aralık 2018 Mesajlar 392 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi İşlemci 23 Temmuz 2021 #5 Özgür Adam dedi: Nviade kartlarda G-Sync açabilirsin. FreeSync açman için AMD ekran kartı ve destekleyen monitöre ihtiyacın var. Genişletmek için tıkla... DP kablosu ile bağlandığı taktirde G-Sync açmak mümkün. Artı 0 Eksi
Özgür Adam dedi: Nviade kartlarda G-Sync açabilirsin. FreeSync açman için AMD ekran kartı ve destekleyen monitöre ihtiyacın var. Genişletmek için tıkla... DP kablosu ile bağlandığı taktirde G-Sync açmak mümkün.
KS KS W WOLPA Hectopat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 112 23 Temmuz 2021 #6 NVIDIA kartım var ve HDMI 2.0 ile baglaniyorum. Gorntu bozulması yaşanmaması için neyi aktif etmeliyim? onr_bhcvn dedi: DP kablosu ile bağlandığı taktirde G-Sync açmak mümkün. Genişletmek için tıkla... Son düzenleyen: Moderatör: 27 Temmuz 2021 Artı 0 Eksi
NVIDIA kartım var ve HDMI 2.0 ile baglaniyorum. Gorntu bozulması yaşanmaması için neyi aktif etmeliyim? onr_bhcvn dedi: DP kablosu ile bağlandığı taktirde G-Sync açmak mümkün. Genişletmek için tıkla...
Özgür Adam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 2.165 Çözümler 17 Yer Bursa 23 Temmuz 2021 #7 wthn dedi: Adam FreeSync açmak istemiyor ki, G-Sync açması için FreeSync'ı aktif etmesi lazım. Saçma olmuş biraz. Genişletmek için tıkla... FreeSync monitörde nasıl G-SYNC açıyorsun kardeşim? Artı 0 Eksi
wthn dedi: Adam FreeSync açmak istemiyor ki, G-Sync açması için FreeSync'ı aktif etmesi lazım. Saçma olmuş biraz. Genişletmek için tıkla... FreeSync monitörde nasıl G-SYNC açıyorsun kardeşim?
onr_bhcvn Kilopat Katılım 16 Aralık 2018 Mesajlar 392 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi İşlemci 23 Temmuz 2021 #8 Özgür Adam dedi: FreeSync monitörde nasıl G-SYNC açıyorsun kardeşim? Genişletmek için tıkla... DisplayPort 1.2 Desteği var ise monitörde FreeSync monitörde G-Sync açmak mümkün. Bkz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et WOLPA dedi: NVIDIA kartım var ve HDMI 2.0 ile baglaniyorum. Gorntu bozulması yaşanmaması için neyi aktif etmeliyim? Genişletmek için tıkla... HDMI ile bağlantı yaptığın taktirde özelliği aktif edemezsin. DisplayPort ile bağlaman şart. Artı 0 Eksi Çözüm
Özgür Adam dedi: FreeSync monitörde nasıl G-SYNC açıyorsun kardeşim? Genişletmek için tıkla... DisplayPort 1.2 Desteği var ise monitörde FreeSync monitörde G-Sync açmak mümkün. Bkz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et WOLPA dedi: NVIDIA kartım var ve HDMI 2.0 ile baglaniyorum. Gorntu bozulması yaşanmaması için neyi aktif etmeliyim? Genişletmek için tıkla... HDMI ile bağlantı yaptığın taktirde özelliği aktif edemezsin. DisplayPort ile bağlaman şart.
KS KS W WOLPA Hectopat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 112 23 Temmuz 2021 #9 onr_bhcvn dedi: Display Port 1.2 Desteği var ise monitörde FreeSync monitörde G-Sync açmak mümkün. Bkz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et HDMI ile bağlantı yaptığın taktirde özelliği aktif edemezsin. Display Port ile bağlaman şart. Genişletmek için tıkla... Peki HDMI FPS oyunlarda goruntu bozulmasi oluşturur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Temmuz 2021 Artı 0 Eksi
onr_bhcvn dedi: Display Port 1.2 Desteği var ise monitörde FreeSync monitörde G-Sync açmak mümkün. Bkz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et HDMI ile bağlantı yaptığın taktirde özelliği aktif edemezsin. Display Port ile bağlaman şart. Genişletmek için tıkla... Peki HDMI FPS oyunlarda goruntu bozulmasi oluşturur mu?
wthn Kilopat Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 922 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İzmir. Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600X | MSI MPG X570 Gaming Edge | Corsair Vengeance RGB Pro 3200 MHz CL16 | EVGA RTX 3080 Ti FTW3 Ultra | Samsung 970 Evo Plus 500 GB NVMe & Samsung 860 Evo 500 GB Sata | FSP Hydro G 850W | Phanteks P500A | 3x Corsair LL140 | 1x Corsair LL120 | Corsair iCUE LS100 | Corsair H115i RGB Platinum 280MM | Corsair K70 RGB MK.2 | Corsair HS70 Pro Wireless | Corsair ST100 RGB | Logitech G Pro X Superlight | Samsung LC32HG70 Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2021 #10 Özgür Adam dedi: FreeSync monitörde nasıl G-SYNC açıyorsun kardeşim? Genişletmek için tıkla... Kardeşim bilmiyorsan yorum yapma. Freesync monitörde G-sync açılabiliyor. Ne kadar verimli çalışır orası farklı konu. Sana saçma olmuş diyorum 2 dakikada öğrenebileceğin bir şey için boş yorum yapıyorsun. Artı 0 Eksi
Özgür Adam dedi: FreeSync monitörde nasıl G-SYNC açıyorsun kardeşim? Genişletmek için tıkla... Kardeşim bilmiyorsan yorum yapma. Freesync monitörde G-sync açılabiliyor. Ne kadar verimli çalışır orası farklı konu. Sana saçma olmuş diyorum 2 dakikada öğrenebileceğin bir şey için boş yorum yapıyorsun.