Nvidia, Battlefield 5 RTX Performansını Artıracak

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
53.490
Çözümler
17
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Nvidia, Battlefield 5 RTX Performansını Artıracak
Nvidia tarafından yapılacak güncellemelerin oyunlardaki Ray Tracing performansını artıracağı vadediliyor. Geçtiğimiz haftalarda yayınlanan güncellemeyle Ray Tracing desteğine kavuşan Battlefield 5, bu teknolojinin performansı ile ilgili bazı şikayetler almıştı. Nvidia ve DICE da Ray Tracing optimizasyon sözünü vermişti. Nvidia, bu optimizasyonun getireceği performans hakkında bilgi verdi. Şirketin iddiasına göre, Battlefield 5 ve sürücülerde yapılacak Ray Tracing […]

Devamı: Nvidia, Battlefield 5 RTX Performansını Artıracak
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
 
Sorunun doğru yeri burasımı bilmiyorum, yanlışsa modlar silmek yerine taşırsa sevinirim;

Ray Tracing aslında 1000 serisi ekran kartlarınında yapabileceği birşey ama ayrı bir işlemci bölümü ayrılmadığı için, performans düşüşü devasa olur deniyor. 2000 serisinde bile düşüş oluyor. Benim merak ettiği, sadece Ray Tracing'i kendimiz görmek için, 1050ti, 1060, 1080 vb. bir kartla, destekleyen bir oyunu açabilir miyiz? Yani 5 FPS de alsak sorun değil, sadece açık kapalı görüntü farkına bakmak için?
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı