Vatankaraşık3litre Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2023 #1 Nasıl altaki gibi yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Haziran 2023
Çözüm Adieu 21 Haziran 2023 Arama kısmına hizmetler yazıp hizmetleri listeliyorsun, listelenmiş hizmetlerde NVIDIA Display Container LS'i bulup sağ tıklayıp durdurduktan sonra tekrar sağ tıklayıp başlatıyorsun. @Vatankaraşık3litre
Arama kısmına hizmetler yazıp hizmetleri listeliyorsun, listelenmiş hizmetlerde NVIDIA Display Container LS'i bulup sağ tıklayıp durdurduktan sonra tekrar sağ tıklayıp başlatıyorsun. @Vatankaraşık3litre
mutlu pide Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 4.631 Makaleler 3 Çözümler 30 Yer Mars Daha fazla Sistem Özellikleri Acer AN515-55 / RTX 3050 / 16 GB 2933 MHz RAM / i3 10300H Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2023 #31 Vatankaraşık3litre dedi: Yaramıdı Genişletmek için tıkla... Bazı yerlerde type-c to HDMI ile bağlanmasının gerektiğini görmüştüm ama gerçek mi bilmiyorum fikir tükendi bende. Artı 0 Eksi
Vatankaraşık3litre dedi: Yaramıdı Genişletmek için tıkla... Bazı yerlerde type-c to HDMI ile bağlanmasının gerektiğini görmüştüm ama gerçek mi bilmiyorum fikir tükendi bende.
Adieu Hectopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 1.181 Çözümler 14 21 Haziran 2023 #32 Arama kısmına hizmetler yazıp hizmetleri listeliyorsun, listelenmiş hizmetlerde NVIDIA Display Container LS'i bulup sağ tıklayıp durdurduktan sonra tekrar sağ tıklayıp başlatıyorsun. @Vatankaraşık3litre Artı 0 Eksi Çözüm
Arama kısmına hizmetler yazıp hizmetleri listeliyorsun, listelenmiş hizmetlerde NVIDIA Display Container LS'i bulup sağ tıklayıp durdurduktan sonra tekrar sağ tıklayıp başlatıyorsun. @Vatankaraşık3litre