Nvidia Denetim Masası arayüzü değişmeli

Tarihi eser gibi durmasının bir bakıma bizim açımızdan daha rahat olabileceğini neden düşünmüyorsunuz? AMD arayüz yapmış lakin Nvidia gibi ayar yapmanıza izin vermiyor bazen bazı şeylerin sadesi daha iyi olacaktır.

Belki tecrübesizliktendir bilemiyorum ama AMD'nin arayüzünde hiç bir şey yapamamışken Nvidia'nın arayüzünde her şeyi A'dan Z'ye bildiğim için ezbere ayar yapabiliyorum. Her ne kadar görüntüsü hoş durmasa da köklü bir değişime gidilmemesi taraftarıyım, açıkcası çok sık kullanılan bir arayüz değil böyle olması çok etkilemez beni.

Sizde haklısınız. AMD nin arayüzü bana da karmaşık geliyor.
Karmaşıklığından daha çok kısıtlı geliyor bana en azından yaptığım bilgisayarlardan gördüğüm kadarı ile
Belki tecrübesizliktendir bilemiyorum ama AMD'nin arayüzünde hiç bir şey yapamamışken Nvidia'nın arayüzünde her şeyi A'dan Z'ye bildiğim için ezbere ayar yapabiliyorum. Her ne kadar görüntüsü hoş durmasa da köklü bir değişime gidilmemesi taraftarıyım, açıkcası çok sık kullanılan bir arayüz değil böyle olması çok etkilemez beni.
Tecrübesizlik ile hiçbir alakası yok efendim. Ciddi anlamda ayar kısıtlaması var AMD'de Nvidia tarafında bu şekilde değil söylediğiniz gibi yıllardır alışılagelmiş bir ayar yeri mevcut ve bu bizler için gayet fazla bir rahatlık.

Kim diyor izin vermiyor diye alt+r yapıyorum anında bütün ayarları değiştiriyorum. Sırf arayüz yüzünden nvidia ekran kartını satıp amd kart aldım.
Tarihi eser gibi durmasının bir bakıma bizim açımızdan daha rahat olabileceğini neden düşünmüyorsunuz? AMD arayüz yapmış lakin Nvidia gibi ayar yapmanıza izin vermiyor bazen bazı şeylerin sadesi daha iyi olacaktır.

Gayet memnunum uygulamaya dahi girmeden frtc, chill, fps izleme vs bütün ayarları kontrol edebiliyorum. Uygulamanın sadeliği ve modern arayüzü cabası. Nvidiada ki gibi iki uygulama kullanmamak zorunda da kalmıyorum Geforce Experince ayrı kendi uygulaması ayrı. Evet nvidia daha stabil olabilir ama kullanım kolaylığı açısından amd baya yol aldı ve nvidianın önüne geçti.
Sırf bu ayarlar yüzünden Nvidia'dan vazgeçtiyseniz bu bence çılgınlık

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı