Çözüldü NVIDIA Denetim Masası ekran ayarları yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EgeStrqfes

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, bende ekran ayarları yok. CS:GO'da 4:3 oynuyorum normalde yeni PC geçtim yapacaktım ki bulamadım, gözükmüyor ayar. Nasıl yapabilirim bunu? Gözükmüyor.

Çözüm
Yandaki siyah barları kaldırmak istiyorsanız Intel kontrol paneli ile yapabilirsiniz. Laptopta ekran NVIDIA GPU'ya bağlı değildir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İndirdikten sonra ölçeklendirme ayarını uzatılmış yapmanız gerekiyor.
Yandaki siyah barları kaldırmak istiyorsanız Intel kontrol paneli ile yapabilirsiniz. Laptopta ekran NVIDIA GPU'ya bağlı değildir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İndirdikten sonra ölçeklendirme ayarını uzatılmış yapmanız gerekiyor.

Nasıl yapacağım Intel'de bunu.
Panel hangi GPU'ya bağlı ise ekan ayarları da o GPU'nun kontrol paneli ile yapılır. Sizde panel Intel GPU'ya bağlı.

Eyvallah Recep abim ve @Umut 77 bir de nasıl ayarlayacağımı söylerseniz tam olur.
Abi bende yalnız gözükmüyor.

1619825037519.png

konuyu hortlatmak gibi oluyor ama bende de aynı işlemci ve ekran kartı var. Fakat format sonrasında bende de aynı sorun gözlemleniyor. Format öncesi nvidia denetim masasından ekran ayarlarımı yapabiliyordum. Ayrıca şuanda nvidia da hangi uygulama hangi ekran kartını kullanacak, bunu belirleyemiyorum. Hepsini windows entegre olarak işaretlemiş durumda. DDU kullanarak iki ekran kartı sürücüsünü de kaldırdım ve baştan kurdum fakat gene çözüme kavuşamadım. Driverları windows kuruyor sanırım. Ondan dolayı da olmayabilir. otomatik güncellemeyi kapatmama rağmen.Az önce denedim ve durum gene aynı. yeni konu açmam gerekiyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı