NVIDIA Denetim Masası en iyi görüntü için ayarlar ne olmalı?

Evet HDMI ile 165Hz alamazsın ama o monitörün 24" versiyonu bende var ve içinden DP kablosu çıkıyor. Sende nasıl yok?

DP kablosu var ama laptopta mini DP e benzer bir giriş var sanırsam o yüzden takamıyorum sanırım :D senii bulmuşken sorayım OverDrive ascr vividpixel ayarların hangi seviyede vivid pixewli 0'a çekersem yazılar bulanıklaşıyor

Armoury Crate de GPU modunu Ultimate çektim bir de skıntı yaratmaz umarım çok soru sordum kusura bakma uzun zamandır PC kullanmıyorum uzak kalmışız böyle şeylere :)

DP kablosu var ama laptopta mini DP e benzer bir giriş var sanırsam o yüzden takamıyorum sanırım :D senii bulmuşken sorayım OverDrive ascr vividpixel ayarların hangi seviyede vivid pixewli 0'a çekersem yazılar bulanıklaşıyor

Armoury Crate de GPU modunu Ultimate çektim bir de skıntı yaratmaz umarım çok soru sordum kusura bakma uzun zamandır PC kullanmıyorum uzak kalmışız böyle şeylere :)
sıkıntı yok istediğini sorabilirsin.
-OD ayarı 0 yap Ghosting hiç olmuyor o zaman.
-vividpixel onuda 0 yap oyunlarda görüntü bozuyor.
-GameVisual ayarını yarış modunda kullandığım için ascr ayarı otomatik olarak kapalı oluyor sende yarış modu yaparsan eğer renk sıcaklığını normale çek aklına takılan başka bişey varsa sorabilirsin

Zaten alabileceginiz maksimum hz degeri 240 olur

1697176502546.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı