NVIDIA denetim masası gözükmüyor

Nlyx

Centipat
Daha fazla  
RAM
8 Gb
Ekran kartı
Nvidia 920mx
İşlemci
intel i5
Arkadaşlar benim bilgisayarımda NVIDIA Denetim Masası yok, NVIDIA Control panel var oda açılmyor YouTube'dan birkaç video baktım ama işe yaramadı en son aygıt yöneticine bakarken ekran kartımın üstünde sarı ünlem olduğunu fark ettim, bunun anlamı nedir acaba?

Arkadaşlar ünlem sorununu çözdüm ama hala NVIDIA Denetim Masası yok nasıl çözebilirim?

Dosya Ekleri

• image.png
    image.png
    2,2 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleyen: Moderatör:
Denetim Masası'ndan ekran kartına ait sürücü ve yazılımlarını silip DDU ile kaldırıp güncel sürücüyü yükleyin.

NVIDIA'nın kendi sitesinden indirdim kurdum o sorun çözüldü ama hala NVIDIA Denetim Masası yok nasıl çözebilirim?

NVIDIA'nın kendi sitesinden indirdim kurdum o sorun çözüldü ama hala NVIDIA Denetim Masası yok nasıl çözebilirim?

Yeni bağlam menüsünde Denetim Masası gözükmez en altta bulunan daha fazla seçenek göster (eski bağlam menüsü) kısmından NVIDIA Denetim Masası'na erişebilirsiniz.

tamam teşekkür ederim bencede tek çözüm sıfırlamak

Güncel ve eski sürücü kurduk, sorun çözülmedi. DDU ile sıfırladık ve işlemleri tekrarladık çözülmedi. Aklıma cihaza yeniden temiz kurulum yaptıktan sonra demeneiz dışında başka bir çözüm gelmiyor. Sorununuz çözülürse ve dönüş yaparsanız sevinirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı