NVIDIA Denetim Masası ile LoL FPS sabitleme nasıl yapılır?

Baran Çelik1

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, LoL'de NVIDIA Denetim Masası ile FPS sabitlemek istiyorum çünkü oyun içinden sabitleyince ekranda kırılmalar oluyor. Size sorum şu: NVIDIA Denetim Masası ile FPS sabitlerken FPS'i genel olarak mı sabitlemeliyim, yoksa sadece program olarak mı? Eğer ki program olarak sabitle derseniz nasıl yapabilirim? Cevaplarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
1654693968252.png

Listeden oyunu bulup Düşey Senkronizasyon'u açık yaparsan eğer maksimum ekranın desteklediği FPS'de görüntüleyecektir oyunu.

Eki Görüntüle 1412947

Listeden oyunu bulup Düşey Senkronizasyon'u açık yaparsan eğer maksimum ekranın desteklediği FPS'de görüntüleyecektir oyunu.
Merhaba oyun içinde ki vsync ayarını açtığımda fps 144 oluyor ve oyun akıcı oluyor ama fps 144 ün altına indiği anda oyunda kasma hissiyatı yaşıyorum. Bir sorum daha var ben nvidia denetim masasından fps sabitlemeyi yaparken oyunun açık mı olması gerekli?

Merhaba oyun içinde ki vsync ayarını açtığımda fps 144 oluyor ve oyun akıcı oluyor ama fps 144 ün altına indiği anda oyunda kasma hissiyatı yaşıyorum. Bir sorum daha var ben nvidia denetim masasından fps sabitlemeyi yaparken oyunun açık mı olması gerekli?
Hali hazırda denetim masasından V-sync açtıysan oyunlarda açmana gerek yok. Sen sınırsız da desen yine senin denetim masasında belirlediğin FPS'yi verir. Ayrıca dilediğin bir FPS değerini de girebiliyordun sanırım yine yukarıda paylaştığım menüde Maksimum FPS gibi bir ayar satırında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı