397448 Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 1.861 Makaleler 1 Çözümler 11 19 Temmuz 2022 #1 Normalde kullanıyordum. Hatta CS:GO için ayar falan da yaptım. Şimdi baktığımda yok. Nasıl geri getireceğim.
Normalde kullanıyordum. Hatta CS:GO için ayar falan da yaptım. Şimdi baktığımda yok. Nasıl geri getireceğim.
Çözüm ahmetaln45 19 Temmuz 2022 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Çözüm olduysa çözüm diye raporlarsanız sevinirim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Çözüm olduysa çözüm diye raporlarsanız sevinirim.
Overhead61 Decapat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 747 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2022 #11 Benim çözüme hocam bu ne alaka diyip aynı çözümü aynı mesajla paylaşan arkadaşın çözümünü çözüm diye raporlamışsınız komik geldi açıkçası. Artı 0 Eksi
Benim çözüme hocam bu ne alaka diyip aynı çözümü aynı mesajla paylaşan arkadaşın çözümünü çözüm diye raporlamışsınız komik geldi açıkçası.
KS KS 397448 Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 1.861 Makaleler 1 Çözümler 11 19 Temmuz 2022 #12 Overhead61 dedi: Çözüm kasmak için mi açtınız hocam konuyu ? Genişletmek için tıkla... Alakası yok attığınız video benim sorumla alakalı olmadığı için izlemedim. Artı 0 Eksi
Overhead61 dedi: Çözüm kasmak için mi açtınız hocam konuyu ? Genişletmek için tıkla... Alakası yok attığınız video benim sorumla alakalı olmadığı için izlemedim.
Overhead61 Decapat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 747 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2022 #13 397448 dedi: Alakası yok attığınız video benim sorumla alakalı olmadığı için izlemedim. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun aynı çözüm hocam. Hiç bir farkı yok videoların. Sorununuz hallolduysa kolay gelsin Artı 0 Eksi
397448 dedi: Alakası yok attığınız video benim sorumla alakalı olmadığı için izlemedim. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun aynı çözüm hocam. Hiç bir farkı yok videoların. Sorununuz hallolduysa kolay gelsin