NVIDIA Denetim Masası'nda renk doygunluk ayarı yok

kalopsia

Decapat
Daha fazla  
Sürücüler güncel. AMD Ryzen 5 7535HS, RTX 4060. NVIDIA denetim masasında ekran kısmı yok. AMD uygulaması da yüklenmedi. Nasıl renk doygunluğunu arttırabilirim?

NVIDIA laptop GPU kullanıyorsunuz laptoplarda NVIDIA renk ayarlamamıza izin vermiyor harici bir monitör bağladığınızda tüm ayarların tek tek geleceğini görebilirsiniz AMD R5 7535HS'nin içerisinde gömülü olan AMD Radeon Graphics ekran kartının driverini yükleyip o driver üzerinden renk doygunluğunu arttırabilirsiniz Intel kullanan arkadaşlar içinde geçerli aynı durum durumun sebebi ise laptoplarda çift ekran kartı bulunduğundan yüksek olan ekran kartı sadece oyunlarda devreye giriyor ancak monitör bağladığınızda görüntü çıkışı direkt ekran kartına bağlı olduğundan her zaman güçlü olan ekran kartı kullanılıyor bu sayede NVIDIA denetim masasındaki tüm ayarlar geri geliyor.

Uygulama ilk başta yüklenmemişti ama işlemci adını googlea yazıp AMD'nin kendi sitesinde işlemcime ayrılan bir bölüm çıktı. O bölümden işlemcime yükleyebileceğim uygulamalar arasında AMD Software Adrenalin Edition vardı. O uygulamayı indirip kurdum ve renk doygunluğunu arttırabildim. Yani sorunum çözüldü şimdi. Teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı