NVIDIA Denetim Masası'nda ekran ayarı yok

Genzonzi

Hectopat
Makaleler
1
1633712341648.png

Gördüğünüz gibi ekran ve video ayarı yok. Birisi Intel için sormuş Recep Baltaş yanıtlamış ama bende aynı şekilde çözüme kavuşmadı. O işlemci Intel'di benimki Ryzen onunla mı alakalı acaba? NVIDIA 3060M (laptop) R9 5900HX ekran kartım ve işlemcin. Intel AMD uyumsuzluğundan mı acaba dedim ama bir alaka bulamadım. Umarım çözüme kavuşturabiliriz.

Aynı sorun bende de bulunuyor nasıl çözüme kavuşturabilirim.
Sorun değil ki bu, Laptoplarda mobil ekran kartları oluyor bu kartlarda görüntü oluşturma çekirdeğiydi yanlış hatırlamıyorsam mevcut değil bu yüzden yüksek güç gerektiren uygulamalarda bu ekran kartımız devreye girip işlemcinin üzerindeki görüntü oluşturma çekirdeğiyle senkronize çalışıp sana görüntü sağlıyor (diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin.).
Giriyorum AMD Software'e ama orada böyle Digital Vibrance ayarını göremiyorum mesela istediğim ayar o aslında.
AMD'yi bilmiyorum ama Intel'de bu renk ayarı var, Digital Vibrance dediğiniz ayar ton ve doygunluk ayarı olarak geçiyor olabilir.

Son düzenleme:
NVIDIA Experience yükleyin daha fazla ayar çıkıyor.

NVIDIA Denetim Masası Windows Update driver ile birlikte geliyor ve versiyonu düşük.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı