Nvidia DGX-Ready AI Programı hakkında bilgi

Arthas Menethil

Megapat
Makaleler
7
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600X | Asrock AMD RX6700 Xt Challenger D | Gigabyte B550M D3SH | XPG D10 2x8 GB 3200 MHz | Kioxia Exceria 1TB | Toshiba 1TB 5200 RPM | Deepcool CC560 | COOLER MASTER MPE 750W +80 Bronze | Asus VP249QGR
Nvidia, DGX-Ready AI programını 19 ülkeye genişletiyor.

DGX detaylı bilgi sahibi biri nasıl bir şey olduğu, ne işe yaradığı vs. hakkında bilgi verebilir misiniz? Ben çok bilmiyorum.

Aşağıdaki görseli resmi sayfasından aldım.

Dosya Ekleri

• IMG_20190712_223902.jpg
    IMG_20190712_223902.jpg
    31,9 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleyen: Moderatör:
Google.com adlı internet sitesine gidiyorsunuz arama çubuğuna Nvdia DGX Ready AI programı nedir yazıyorsunuz aratıyorsunuz ordan çıkan sitelerden birine girip öğreniyorsunuz.
Anladınızmı?
Ben yazdım çıktı bak
İnsan evriminin kötüye gittiğinin kanıtı kendimiz öğrenmek kendimiz araştırmak yerine hazıra konmayı seçiyoruz Alber Einstein kahvehanelerde millete kuantum nedir newton kimdir diye soruyormuydu yoksa kütüphanelere gidip üniversiteler gidip kendisi araştırarak mi öğreniyordu???
Resmen insanlığı bir zümre ayakta tutuyor diğer herkes gözü telefonda sosyal medyada güneş pembe olsa 1 ay farketmezsiniz siz.
Araştırmasaydım oraya parantez içinde pek bir bilgim yok yazmazdım DGX ile ilgili Nvidia Türkiye sitesinde birtek bu bilgiyi bulabildim
Bu bilgi de bana yeterli gelmedi gerisi hep yabancı sitelerde ingilizce seviyem de birkaç farklı kaynaktan çevirip anlayıp aktaracak düzeyde değil hatalı bir yazı olma ihtimali yüksekti keşke böyle bir yorum yapmak yerine biraz bilgi biliyor isen bzimle paylaşsaydın o kütüphanelerdeki kitapların yazarları/bilgi kaynakları "bunu ben buldum git araştır sen kendin bul" tarzı bir tutum sergilememişken sen neden böyle davranıyorsun?

Basitçe tanım gerekirse; yapay zeka deep learning olayı için NVIDIA'nin tüm dünya üzerine serverlar iş istasyonları kurması. Tüm olay yapay zeka araştırmaları için, derin öğrenme algısı ile araştırmaların geliştirmesi amaç. Burada NVIDIA bu operasyonları genişletilmiş, NVIDIA DGX 1 bunu yapan ürünlerin seri adı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten yorumda belirtiğim gibi İngilizcem çok iyi değil herhangi bir Türkçe kaynakta bulamadım ve zaten ben bu DGX ile ilgili resmi Nvidia sayfasında gördüm gördüğüm gibi Google'a yazdım ama hiçbir Türkçe kaynak çıkmadı çıksaydı zaten ordan esinlenip eğer varsa diğer Türkçe yazılarında hepsini inceleyip tek bir özet şeklinde yazardım ama dediğim gibi sadece yabancı kaynaklarda bulabildim İngilizcem çok kötü değil ama çeviri yapabilecek düzeyde bir İngilizcem yok bir yanlış yazım bile insanlara yanlış bilgi verebilir o yüzden sadece boş bir yazı durmasın merak edenler görsün diye bilen kişilerin yazmasını istedim

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı