NVIDIA DLSS çok abartılıyor

@alihanvardertyok haklısınız her ne kadar DLSS en gelişmişi olsa da DLSS'in eski "Aman Allah'ım!" özelliği kalmadı çünkü bu özellik yayıldıkça yayıldi.

Ama DLSS en iyisi.

@alihanvardertyok haklısınız her ne kadar DLSS en gelişmişi olsa da DLSS'in eski "Aman Allah'ım!" özelliği kalmadı çünkü bu özellik yayıldıkça yayıldi.

Ama DLSS en iyisi.
Kullanıcının yararına bir şey ve AMD'ye göre ciddi artıda bir teknoloji. Ama DLSS var diye RTX 3050'yi ya da RTX 2060'ı falan yüceltmeye çalışanlar görüyorum. Garibime gidiyor.

Çoğu oyunda denedim DLSS'i. Performansı arttırıyor ama sanki ayarları düşürsem daha iyi olur gibime geliyor.

Evet mesela ben kullanıyotum RTX açinca FPS düşüyor o yüzden dlls kullanıyorum. NVIDIA 2060 konusunda abartmış satmak içindir tabii ki.

Hocam DLSS'e böyle diyorsanız, NIS teknolojisine hiç bakmayın. Valorant'ta denedim 800x600'den farkı yoktu çözünülürlüğün.

Bilgi seviyen izlediğin videolardan belli oluyor zaten

1440p çözünürlükte CP 2077'de ve GOW'da DLSS kalite ayarını kullandım ve oyun içinde pek fark göremedim fakat kapalı ve açık ekran görüntüsü alıp dikkatli baktığımda anca gördüm.

@alihanvardertyok hocam iyi misiniz? Bir doktora danışmanızı tavsiye ediyorum. Gördüğüm her konunun altında sizin birileriyle tartıştığınızı görüyorum.

Control oyununda görüntü çok daha net oldu ben yaptığımda. Fps %60 falan artış gösterdi. Rdr 2 dlss ile alakalı değil anti asling teknolojisi ile alakalı. Malesef msaa hariç tüm anti asling seçenekleri görüntüyü bulaniklastiriyor rdr 2 de. Rdr 2 gibi bir oyunu rtx 3060 gibi bir kartınız varken dlss olmadan ,dx 12 seçeneği ile oynamanızı tavsiye ederim. Bu oyunun hakkı odur. Birde Hz 75 ve 144 yapınca görüntü bulanık oluyordu bende 60 Hz yapınca inanılmaz net oluyordu deneyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…