NVIDIA Driver güncelleme

Lenovo L340 Gaming modeline sahibiyim GTX 1650 ekran kartı mevcut laptopu alalı 1 ay oldu Driver güncellemesi yapacağım laptoptakiyle masaüstü bilgisayarlardaki 1650 farklı mı yoksa siteden direk GTX 1650'yi seeçip kurayım mı?

GeForce Experience'yi indir o senin yerine otomatik bulsun. 👍

Manuel kurmak istiyorsan senin yerine girdim ben Windows 10 64 Bit diye düşündüm ve öyle seçtim.

Ama tavsiyem GeForce Experience'yi kurmandır. Her zaman otomatik olarak en günceli bulur ve senin için yükler.
Yeni eklenen oyunları otomatik optimize eder.

Lenovo L340 Gaming modeline sahibiyim GTX 1650 ekran kartı mevcut laptopu alalı 1 ay oldu Driver güncellemesi yapacağım laptoptakiyle masaüstü bilgisayarlardaki 1650 farklı mı yoksa siteden direk GTX 1650'yi seeçip kurayım mı?

Geforce 16 series (Notebooks) > Geforce GTX 1650>İşletim sistemin>Türkçe. Bu şekilde indirebilirsin.
Geforce Experince kurarsan o senin yerine bulur, yeni güncelleme geldiği zaman sana bildirir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı