NVIDIA ekran kartı aygıt yöneticisinde gözükmüyor

noktahesefe

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Acer Gaming laptop kullanıyorum, oyuna girdikten sonra kastığını fark ettim Aygıt Yöneticisi'nden baktığımda NVIDIA RTX 2060 ekran kartı gözükmüyor. Windows güncelledim, NVIDIA'nın sitesinden ekran kartını güncellemek istediğimde NVIDIA GPU not detected diyor ve yüklenmiyor, ayrıca BIOS'tan load default settings denedim. Bir sürü şey denedim fakat olmadı maalesef. Yardımlarınızı bekliyorum.

Windows sürümünüz kaç? Ve ayrıca ekran kartınız normal 2060 mı yoksa 2060 Super falan mı?

Laptopta MUX switch varsa oradan kapanmış olabilir mi? Çünkü benim laptopumda laptop uygulamasından kapatınca sizdeki gibi oluyor.

Selamlar, böyle bir hata veriyor NVIDIA driver güncellemeye çalıştığım zaman, Windows 10 64 Bit laptop. Ayrıca normal RTX 2060 var. MUX switch yok laptopta.

Selamlar, böyle bir hata veriyor NVIDIA driver güncellemeye çalıştığım zaman, Windows 10 64 Bit laptop. Ayrıca normal RTX 2060 var. MUX switch yok laptopta.

Eki Görüntüle 2393387

Aynı hatayı alan birkaç kişi Driver'ı manual olarak kurmayı denemeyi önermiş bunu da küçük bir araştırma ile öğrenebilirsiniz.

Eki Görüntüle 2393387

Bazı kişiler PC'yi yeniden başlatıp deneyerek çözmüş birkaç defa yaparak çözende var bi' deneyin.

Tamamdır, deneyeceğim teşekkür ederim. Yazarım sonucu ne olduğunu.

Ufak bir güncelleme yapayım işler bayağı kötüleşti, manuel olarak güncelleyemedik driverları öyle kullanmaya devam edelim dedik fakat sonrasında müzik dinlerken kendi kendine kapanmış ardından tekrar açmaya çalıştığımda hiç açılmadı, prize takılıyken de herhangi bir şarj oluyor gibi ışığı yanmıyor. Sonrasında bir tamirciye götürdük kendi güç kablosuyla da deneyip anakart kısa devre yapmış ve değişim önerdi 12000TL söyledi. Ne yapmamızı önerirsiniz teşekkür ederim. ( garanti süresi bitti laptopun maalesef)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…