Aygıt yöneticisinde Nvidia ekran kartı görünmüyor

08arnavut08

Kilopat
Daha fazla  
Bu programı kullanarak İntel HD 4000 ve Nvidia Geforce 710M ekran kartlarını kaldırdım, suan İntel olanı sorunsuz güncelledim fakat Aygıt yöneticisinde Nvidia ekran kartı görünmüyor, siteden otomatik olarak taradıgında kartı bulamıyor, manuel olarak indirdiğimde de "Nvidia kurulum programı devam edemiyor" , "bu grafik sürücüsü, uyumlu grafik donanımını bulamadı". hatası veriyor.
Bu tür problemi olan birçok insan varmış başıma gelip araştırdıgımda farkettim.
Yardımınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aldığınız hata çoğunlukla İntel ve DDU kullandıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatmayanlarda çıkıyor.
İntel olayı şöyle; Yanlış driver veya güncel olmayan bir driver kurduğunuzda güncel AMD veya Nvidia sürümü etkileşim sağlamıyor o yüzden kuruluma izin vermiyor.
İntel sitesinden en üncel sürümü indirip, ilk önce İntel'i kurup sonra Nvidia olanı Custom/Clean install şeklinde kurduğunuzda yüklenecektir.
Ek olarak Nvidia olan cihazlarda DDU genellikle kullanmayın çünkü dediğim Clean install yöntemi ile temiz kurulum yapabiliyorsunuz.

Yok tekrar tekrar her türlü kombinasyonla yüklemeyi deniyorum sonuç alamıyorum. Nvidia kartı sanki laptopta takılı değilmiş gibi algılamıyor, manuel olarak indirdiğim son sürücüyü yüklemeye çalışırken "Nvidia kurulum programı devam edemiyor" , "bu grafik sürücüsü, uyumlu grafik donanımını bulamadı" hatası veriyor. Program sanki Nvidia'nın kökünü kazıdı, keşke hiç bulaşmasaydım kaldık böyle. Çok uzun karmaşık çözümler sunmuşlar İngilizce forumlarda fakat hiçbir şey anlamadım..
Yokmu başka çözümü Windows 8.1 işletim sistemim bu arada..

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı