A Abdullah_Kadir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 2.390 Makaleler 3 Çözümler 5 27 Ağustos 2022 #1 4000 serisi ile ucuzlama imkanı var mı? Açıkçası şu an kart bakıyorum (3070). Ama doların artışı da korkutmuyor değil. Siz ne düşünüyorsunuz?
4000 serisi ile ucuzlama imkanı var mı? Açıkçası şu an kart bakıyorum (3070). Ama doların artışı da korkutmuyor değil. Siz ne düşünüyorsunuz?
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 27 Ağustos 2022 #2 Hayır. RTX 3000 serisi çıkınca 2000 serisi ucuzlamadığı gibi 4000 serisi çıkınca da 3000 serisi ucuzlamayacak. Tek ucuzlama ikinci elde yaşanır.
Hayır. RTX 3000 serisi çıkınca 2000 serisi ucuzlamadığı gibi 4000 serisi çıkınca da 3000 serisi ucuzlamayacak. Tek ucuzlama ikinci elde yaşanır.
Emircan74i39 Hectopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 1.560 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #3 Abdullah_Kadir dedi: 4000 serisi ile ucuzlama imkanı var mı? Açıkçası şu an kart bakıyorum (3070). Ama doların artışı da korkutmuyor değil. Siz ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam bir haber okumuştum 3000 serisi stok fazlalığı oluyormuş indirime gidicekler Türkiye'de ne kadar indirim olur bilemem.
Abdullah_Kadir dedi: 4000 serisi ile ucuzlama imkanı var mı? Açıkçası şu an kart bakıyorum (3070). Ama doların artışı da korkutmuyor değil. Siz ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam bir haber okumuştum 3000 serisi stok fazlalığı oluyormuş indirime gidicekler Türkiye'de ne kadar indirim olur bilemem.
A Abdullah_Kadir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 2.390 Makaleler 3 Çözümler 5 27 Ağustos 2022 #4 kino dedi: Hayır. RTX 3000 serisi çıkınca 2000 serisi ucuzlamadığı gibi 4000 serisi çıkınca da 3000 serisi ucuzlamayacak. Tek ucuzlama ikinci elde yaşanır. Genişletmek için tıkla... Açıkçası bende öyle düşünüyorum haberler biraz gözümü çeldi.
kino dedi: Hayır. RTX 3000 serisi çıkınca 2000 serisi ucuzlamadığı gibi 4000 serisi çıkınca da 3000 serisi ucuzlamayacak. Tek ucuzlama ikinci elde yaşanır. Genişletmek için tıkla... Açıkçası bende öyle düşünüyorum haberler biraz gözümü çeldi.
Emircan74i39 Hectopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 1.560 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #5 Siparişlere Yetişemeyen NVIDIA, Bu Kez Stok Fazlasıyla Karşı Karşıya Siparişlere Yetişemeyen NVIDIA, Bu Kez Stok Fazlasıyla Karşı Karşıya Bir yıl öncesine kadar bir AMD veya NVIDIA ekran kartını hedeflenen perakende fiyatından satın almak neredeyse imkansızdı. Özellikle NVIDIA markalı www.technopat.net
Siparişlere Yetişemeyen NVIDIA, Bu Kez Stok Fazlasıyla Karşı Karşıya Siparişlere Yetişemeyen NVIDIA, Bu Kez Stok Fazlasıyla Karşı Karşıya Bir yıl öncesine kadar bir AMD veya NVIDIA ekran kartını hedeflenen perakende fiyatından satın almak neredeyse imkansızdı. Özellikle NVIDIA markalı www.technopat.net
Airi Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 1.990 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #6 Daha msrp fiyatlarına bile gerileyemeyen 3000 serisinin düşeceğini sanmıyorum ben.
A Abdullah_Kadir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 2.390 Makaleler 3 Çözümler 5 27 Ağustos 2022 #7 Emircan74i39 dedi: Siparişlere Yetişemeyen NVIDIA, Bu Kez Stok Fazlasıyla Karşı Karşıya Siparişlere Yetişemeyen NVIDIA, Bu Kez Stok Fazlasıyla Karşı Karşıya Bir yıl öncesine kadar bir AMD veya NVIDIA ekran kartını hedeflenen perakende fiyatından satın almak neredeyse imkansızdı. Özellikle NVIDIA markalı www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Mevcut dolar kuru,vergi vs. yüzünden TR'de bunların faydasını zor görürüz.
Emircan74i39 dedi: Siparişlere Yetişemeyen NVIDIA, Bu Kez Stok Fazlasıyla Karşı Karşıya Siparişlere Yetişemeyen NVIDIA, Bu Kez Stok Fazlasıyla Karşı Karşıya Bir yıl öncesine kadar bir AMD veya NVIDIA ekran kartını hedeflenen perakende fiyatından satın almak neredeyse imkansızdı. Özellikle NVIDIA markalı www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Mevcut dolar kuru,vergi vs. yüzünden TR'de bunların faydasını zor görürüz.
Emircan74i39 Hectopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 1.560 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #8 Abdullah_Kadir dedi: Mevcut dolar kuru, vergi vs. yüzünden TR'de bunların faydasını zor görürüz. Genişletmek için tıkla... Bende ondan diyorum işte hocam yoksa stokları eritmek için illa fiyat düşmeleri lazım.
Abdullah_Kadir dedi: Mevcut dolar kuru, vergi vs. yüzünden TR'de bunların faydasını zor görürüz. Genişletmek için tıkla... Bende ondan diyorum işte hocam yoksa stokları eritmek için illa fiyat düşmeleri lazım.
Airi Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 1.990 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #9 Emircan74i39 dedi: Siparişlere Yetişemeyen NVIDIA, Bu Kez Stok Fazlasıyla Karşı Karşıya Siparişlere Yetişemeyen NVIDIA, Bu Kez Stok Fazlasıyla Karşı Karşıya Bir yıl öncesine kadar bir AMD veya NVIDIA ekran kartını hedeflenen perakende fiyatından satın almak neredeyse imkansızdı. Özellikle NVIDIA markalı www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Stok fazlası Asus, Msi, Gigabyte gibi şirketlerdeymiş Nvidia da bunu düzeltmek için direkt çip vermeyi azaltacakmış. Buradan fiyat inişi olmaz.
Emircan74i39 dedi: Siparişlere Yetişemeyen NVIDIA, Bu Kez Stok Fazlasıyla Karşı Karşıya Siparişlere Yetişemeyen NVIDIA, Bu Kez Stok Fazlasıyla Karşı Karşıya Bir yıl öncesine kadar bir AMD veya NVIDIA ekran kartını hedeflenen perakende fiyatından satın almak neredeyse imkansızdı. Özellikle NVIDIA markalı www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Stok fazlası Asus, Msi, Gigabyte gibi şirketlerdeymiş Nvidia da bunu düzeltmek için direkt çip vermeyi azaltacakmış. Buradan fiyat inişi olmaz.
Emircan74i39 Hectopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 1.560 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #10 Airi dedi: Stok fazlası ASUS, MSI, Gigabyte gibi şirketlerdeymiş NVIDIA da bunu düzeltmek için direkt çip vermeyi azaltacakmış. Buradan fiyat inişi olmaz. Genişletmek için tıkla... •-• Biz türkler yine mutlu olamadık o zaman.
Airi dedi: Stok fazlası ASUS, MSI, Gigabyte gibi şirketlerdeymiş NVIDIA da bunu düzeltmek için direkt çip vermeyi azaltacakmış. Buradan fiyat inişi olmaz. Genişletmek için tıkla... •-• Biz türkler yine mutlu olamadık o zaman.