nVidia ekran kartı güncelleme başarısız sorunu

Abdullah5

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, nvidia ekran kartım oyun için bi güncellemesi geldi, güncellemek istiyorum ama olmuyor hata veriyor neden olabilir sizce yorumlarınızı bekliyorum ve hatanın üstünde ne yazdığını unuttum. Laptop serviste gelince söylerim tahminen komut başarısız filan diyordu yada güncelleme başarısız diyordu... Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk olarak güncel İntel sürücünüzü ardından güncel Nvidia sürücünüzü kurmadığınız için bu hatayı veriyordur. Ayrıca bunları yapmadan önce DDU ile İntel ve Nvidia sürücülerini kaldırmanız gerekmektedir.

İlk olarak güncel İntel sürücünüzü ardından güncel Nvidia sürücünüzü kurmadığınız için bu hatayı veriyordur. Ayrıca bunları yapmadan önce DDU ile İntel ve Nvidia sürücülerini kaldırmanız gerekmektedir.
Kardes nedense burda 1 gunluk banliyorlar. Ondan anlamadim Turkce uymuyan kelime mi ne ondan, simdi cevap yazabiliyorum kusura bakma. Tam olarak anlatir misin adim adim ne yapmam lazim, ddu nedir ve neden kartimi kaldirayim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı