Çözüldü NVIDIA ekran kartı ile MSI Afterburner üstünden FPS göstergesi açılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

abiniztc

Decapat
MSI Afterburner kullanıp FPS değerlerime göz atmak istiyorum.
Ancak NVIDIA ekran kartı ile yapabilir miyim bunu bilmiyorum, denemeden önce sormak istedim. Birkaç videoda AMD işlemci veya ekran kartı olmalı gibisinden duyumlar aldım diye böyle bir soru sorma gereği duydum.

Ekran kartım RTX 3060.
İşlemcim Ryzen 5 5500.

MSI Afterburner kullanıp FPS değerlerime bakabilir miyim sağlıklı bir şekilde?

Çözüm
Yapabilirsiniz hocam.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Yapabilirsiniz hocam.

Çözüm
Hiç bir sıkıntı yaşamam demi hocam arka planda çünkü geforce experience falanda kurulu ara sıra onunda göstergesine bakıyordum ama yeşil olması beni sıkıyordu diye buna geçme kararı aldım. İkisi de yüklü kalsa bir sıkıntı yaşamam demi?

Hiç bir sıkıntı yaşamam demi hocam arka planda çünkü geforce experience falanda kurulu ara sıra onunda göstergesine bakıyordum ama yeşil olması beni sıkıyordu diye buna geçme kararı aldım. İkisi de yüklü kalsa bir sıkıntı yaşamam demi?
Sorun yaşamazsınız hocam. Bilgisayarınızdaki bileşenlerin marka modeli farketmeksizin GPU, CPU ve RAM gibi parçaların ince detaylarına kadar inceleyebilirsiniz. Yukarıda bir arkadaş detaylı açıklamalar olan videoları bırakmış. İzleyerek yapabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı