NVIDIA ekran kartı mı, AMD ekran kartı mı?

1660s mi tercih edilir güldürdün valla. 😀 Profil fotoğrafındaki güruhtan dolayı fikirlerinin gerçekçiliği yok benim için.
''1660s'e tercih edilir'' demiş.

Hocam AMD ekran kartları kullanırken saçma sapan birsürü hata ile ve yazılımsal sorunla karşılaştım. Sürücü olarak her zaman Nvidia bu konuda liderdir. Zaten RTX serisiyle aynı performansı vermesine rağmen AMD RX serinini daha ucuz olmasına karşın daha az satmasının nedenide budur.

Ama AMD fiyat performansta iyidir bunu kabul ederim.
Amd'nin 6000 serilerinde sorun yok diyorlar. Sizin üstünüzde de belirtilmiş. Bu yaşamayacağım anlamına gelir mi? Küçük, saçma, can sıkıcı olaylarla uğraşmak istemiyorum. Zaten bilgisayar bilgimde yok. Kanser olurum gerçekten.
AMD modele göre değişir. 6000 serisinde sürücü sorunu yok diye biliyorum. Bu durumda 1660S'e tercih edilir. Markalara genel bakılacak olursa NVIDIA bana daha güvenli geliyor. Kişiye göre değişebilecek bir durum.
 
1660S mi tercih edilir güldürdün vallahi. 😀 profil fotoğrafındaki güruhtan dolayı fikirlerinin gerçekçiliği yok benim için.

Biraz kitap oku. Önyargın kırılsın. Okuduğunu anla. İnsanları gereksiz şeylerden dolayı sinirlendirme kardeşim. Fikirlerimin senin için bir gerçekliği yok ama hatalı davranan da mesaj alıntılayan da sensin. Git işine.

AMD'nin 6000 serilerinde sorun yok diyorlar. Sizin üstünüzde de belirtilmiş. Bu yaşamayacağım anlamına gelir mi? Küçük, saçma, can sıkıcı olaylarla uğraşmak istemiyorum. Zaten bilgisayar bilgimde yok. Kanser olurum gerçekten.

Garanti verilmez ama yaşayan az. Kronik bir sorunu yok. Kanser olmak yerine forumdan destek almayı da deneyebilirsiniz.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı