NVIDIA ekran kartı önerisi

kapanmax

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu ekran kartlarından hangisi daha iyi ve bu fiyat bantlarında önerebileceğiniz başka bir ekran kartı var mıdır? Fiyat bandım aşağıdaki attıklarım gibi ama hangisinin daha iyi performans vereceği konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

bu arada arkadaşlar önem verdiğim şey işlemci o yüzden ekran kartına abanmak istemiyorum ama gelecek içinde kötü bir ekran kartı almak istemiyorum.

aralarında en iyisi 4070 midir diyosun

Aralarında 4070 var ve hangisini tercih etmeliyim diye mi soruyorsun? 😄
:( bilmediğimden soruyorum

peki marka olarak PNY nasıl bir markadır

Bu arada arkadaşlar önem verdiğim şey işlemci o yüzden ekran kartına abanmak istemiyorum ama gelecek içinde kötü bir ekran kartı almak istemiyorum.

Aralarında en iyisi 4070 midir diyosun.

:( bilmediğimden soruyorum.

Peki marka olarak PNY nasıl bir markadır.

4070 tabii ki de daha iyi sistem için toplam bütçen nedir önerebiliriz.

bu arada arkadaşlar önem verdiğim şey işlemci o yüzden ekran kartına abanmak istemiyorum ama gelecek içinde kötü bir ekran kartı almak istemiyorum.

aralarında en iyisi 4070 midir diyosun

:( bilmediğimden soruyorum

peki marka olarak PNY nasıl bir markadır
kesinlikle 4070 tercih etmelisin bunlar arasından. PNY XLR8 VERTO 4070 de kötü bir model değil fiyatına göre gayet iyi alabilirsiniz. msi ventus 4070lerden uzak dur yeter :D
kaynak: www.youtube.com/watch?v=YYRPRARMcf8&t=416s

4070 tabii ki de daha iyi sistem için toplam bütçen nedir önerebiliriz.
sistemi tek tek topluyorum bütçe belirlemedim bazı parçaları aldım bugünde ekran kartı işlemci ve anakart alacağım 7700x işlemci olacak onun dışında işlemci benim için biraz daha önemli ama ekran kartınıda geri tutmak istemiyorum

4070 ve 4070ti fiyatlarına bakıp karar verip onlardan birini almayı düşünüyorum sizin fikirleriniz sayesinde

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı