plutonun sahibi Centipat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #1 Benim bildiğim kadarıyla FreeSync AMD ekran kartları için, FreeSync monitör kullanırsam ne olur? Dediğim gibi ekran kartım NVIDIA.
Benim bildiğim kadarıyla FreeSync AMD ekran kartları için, FreeSync monitör kullanırsam ne olur? Dediğim gibi ekran kartım NVIDIA.
Çözüm 2 2 224963 24 Haziran 2021 FreeSync monitörde G-SYNC kullanabilirsin tabii DP kablosu lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
FreeSync monitörde G-SYNC kullanabilirsin tabii DP kablosu lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
2 224963 Kilopat Katılım 12 Ağustos 2018 Mesajlar 1.632 Çözümler 17 24 Haziran 2021 #2 FreeSync monitörde G-SYNC kullanabilirsin tabii DP kablosu lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
FreeSync monitörde G-SYNC kullanabilirsin tabii DP kablosu lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS plutonun sahibi Centipat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #3 224963 dedi: FreeSync monitörde G-Sync kullanabilirsin tabii DP kablosu lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Artı 0 Eksi
224963 dedi: FreeSync monitörde G-Sync kullanabilirsin tabii DP kablosu lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim