NVIDIA ekran kartını birincil yapmak

Hocam zaten 1. görüntüsü ve 2. görüntüsü olması lazım bakar mısınız?
GEki Görüntüle 1898556

Maalesef yok olanları madde madde anlatayım.
-NVIDIA Control paneline giremiyorum basınca hiçbir şey olmuyor.
-Oyunlarda Intel ekran kartından giriyor.
-GeForce Experience ile güncelleştirdiğim halde hızlı kurulum butonu aktif.
-DxDiag'ta GTX1650 ekran kartı gözükmüyor.
-Görüntü bağdaştırıcılarında GTX1650 üstünde soru işareti oluyor güncelleme yapınca gidiyor ama bazen geri geliyor.

Son olarak hizmetler bölümünden NVIDIA Control paneli için gerekenleri yaptım yeniden başlat vs. ama yine olmadı. NVIDIA Control paneli açsam birincil oyunlar için ekran kartını ayarlayacağım ama açamıyorum şu an çok çaresiz hissediyorum.

Maalesef yok olanları madde madde anlatayım.
-NVIDIA Control paneline giremiyorum basınca hiçbir şey olmuyor.
-Oyunlarda Intel ekran kartından giriyor.
-GeForce Experience ile güncelleştirdiğim halde hızlı kurulum butonu aktif.
-DxDiag'ta GTX1650 ekran kartı gözükmüyor.
-Görüntü bağdaştırıcılarında GTX1650 üstünde soru işareti oluyor güncelleme yapınca gidiyor ama bazen geri geliyor.

Son olarak hizmetler bölümünden NVIDIA Control paneli için gerekenleri yaptım yeniden başlat vs. ama yine olmadı. NVIDIA Control paneli açsam birincil oyunlar için ekran kartını ayarlayacağım ama açamıyorum şu an çok çaresiz hissediyorum.
Format atmayı deneyebilirsiniz verileri yedekleyerek.

Ekran kartı oturmamış olabilir mi?

O zaman Aygıt Yöneticisi görüntü bağdaştırıcılarında gözükür mü ya da güncelleyebilir miyim ekran kartını.

Her sürücü güncelleştirmesi yaptıktan sonra aygıt yöneticisindeki soru işareti gidiyor ama bilgisyarı yeniden başlattığında aynı sorun devam ediyor GTX1650 üstünde şu anda düzgün çalışıyor yazıyor ama sadece öyle görüyor laptop muhtemelen. Ben donanımsal olduğuna karar verdim muhtelemen bir sorun var ama ne bilmiyorum değiştirmekte istemiyorum zaten laptop kadar o tutar. Uzun vadeli intek UHD Graphics ile oyun oynamanın zararlı ne olur?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı