NVIDIA ekran kartlarına FSR 3 modu geldi

Hocam Cyberpunk için konuşayım en azından kimse açamamış. Başka oyunları bilmiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca mod DLSS 2'yi kaldırıp FSR 3 getiriyor gibi düşünün ekstra bir FSR sekmesi açılmıyor DLSS kısmından kullanıyorsunuz yine.

RTX 2000 ve 3000 serisi için.

Sadece belirli oyunlara.

Peki bu FSR 3 çıkalı neredeyse 4 ay oldu neden hala sadece birkaç oyunda var?

Mod AMD kartlarda da çalışıyor dostlar, az önce 6900XT ile Last of Us da denedim 90'dan 190'lara çıktı.
Bu konuda 3090 ile çalıştıran da vardı, nasıl yapılacağını konuya giderek bulabilirsiniz.

3000 serisinde donanım yetersiz fg açmaz diyen NVIDIA'nın suratına tükürürler artık.

Hocam ayrıca tekrardan baktım sadece RTX kartlarda çalışacağı yazıyor. Siz çalıştırdıysanız bilemem ama yazılanlar aşağıda.

1703012192378.png

Peki bu FSR 3 çıkalı neredeyse 4 ay oldu neden hala sadece birkaç oyunda var?

AMD'nin sorunu hocam çok yavaşlar çok gerçi yeni birkaç oyuna daha eklendi ama NVIDIA kadar hızlı değiller. Neyse en azından NVIDIA'nın 3000 serisine vermediği desteği veriyorlar.

Hocam ayrıca tekrardan baktım sadece RTX kartlarda çalışacağı yazıyor. Siz çalıştırdıysanız bilemem ama yazılanlar aşağıda.
Nvidia kartlara FSR3 geldi diye konu açıp AMD'de çalışmıyor dersen yanlış olur dostum.

Şimdilik CP2077'de AMD kartlarda çalışan mod yok desen daha doğru olur.
Çünkü FSR3 amd kartlarla da çalışıyor.

NVIDIA kartlara FSR3 geldi diye konu açıp AMD'de çalışmıyor dersen yanlış olur dostum.

Şimdilik CP2077'de AMD kartlarda çalışan mod yok desen daha doğru olur.
Çünkü FSR3 AMD kartlarla da çalışıyor.

Hocam zaten yazımı okursanız en başta Cyberpunk'a mod kurduğumu ve en sonda bu modun AMD de çalışmadığını belirttim yazımda yanlış bir şey yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı