Nvidia Entegre Grafik Değişmeme Sorunu

kreme55de

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Arkadaşlar bir oyun yükledim daha öncede yüklemiştim, bu sorunu vermemişti. Sorun şu : Oyun İntel entegre grafik kartını görüyor oyuna sağ tıklayıp '' Var sayılan ekran kartını değiştir '' dediğimde Nvidia ekran kartını yapıyorum ''uygula'' dedim uygulandı . Ama değişmedi oyunu yine entegre grafikle açıyor fakat şöyle bir şey var, Nvidia denetim masası , genel ayarlara gelip ''Yüksek performanslı Nvidia işlemçisi'' seçersem oyun Nvidia'nın ekran kartını anca o zaman görüyor. Ama genel ayarların bildiğiniz üzere ''Otomatik seç'' olması önerilir. Şimdi ne yapmam gerekiyor ? Nvidia Experience ve ekran kartı her şey güncel. Daha önceden açıyordu şimdi nasıl açmıyor diyecekseniz Nvidia Experience'de Shadow Play Masa üstü görüntü almama izin vermiyordu, Nvidia Experience sildim sonra yükledim böyle oldu. Umarım anlamışsınızdır iyi forumlar.

Temiz kurulum mu yaptınız? Yapmadıysanız, DDU ile sürücüyü kaldırıp tekrar yükleyin.

Display Driver Uninstaller (DDU) AMD+Nvidia Sürücü Kaldırma Aracı | Technopat Sosyal
Ben bunu geçen gördüm bu forumda yaptım olmuştu. Şimdi yeniden yapıyorum umarım olur. Bir daha da GeForce Experience silmeyeceğim :) Başka bir masaüstü video çekme programı yüklerim, olur biter. Sağ ol ilgilendiğim için.

Temiz kurulum mu yaptınız? Yapmadıysanız, DDU ile sürücüyü kaldırıp tekrar yükleyin.

Display Driver Uninstaller (DDU) AMD+Nvidia Sürücü Kaldırma Aracı | Technopat Sosyal
Düzelmedi. Sorunu İnternet'te aradım bulamadım eğer bu sorunla karşılaşıp oyunu açmak isteyen arkadaş varsa Nvidia denetim masasını açsın 'Genel ayarlar' sekmesine gelsin orayı ''Yüksek performanslı Nvidia işlemcisi'' seçsin

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı