Çözüldü NVIDIA eski sürücüleri bulma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

couL

Hectopat
Katılım
5 Temmuz 2020
Mesajlar
111
Çözümler
1
Herkese iyi günler, başlıkta belirttiğim üzere NVIDIA'nın eski bir sürücüsünü temiz kurulumla yüklemek istiyorum. Yüklemek istediğim sürüm 442.59 sürümüdür? NVIDIA'nın sitesinde araştırdığımda 445.87'ye kadar eskilere gidebiliyorum. Fakat daha eskilerini bulamadım. Daha da eski bir sürümü yüklemek için ne yapmam gerekiyor. Driver'ı NVIDIA'nın sitesinden indirmek istiyorum direkt olarak bundan dolayı sizlere danışmak istedim. İlginize şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleme:
Nerden bulduğunu yazarsan, konuya gelenlere de yardımcı olursun. Bu arada "Yeni her zaman en stabil moruk." diyenler gelmeden yerimi alayım.
 

Yukarıdaki adresten eski sürücüleri indirebilirsiniz. Ayrıca DCH modelini kullanmayan standart sürücüler, betalar, studio sürümleri mevcut.
Çok teşekkür ederim. Buldum buradan istediğim sürümü. Peki DCH ve Standart arasındaki fark ne acaba? ben standartı seçip indiriyorum şu an driver'ı
Buradan maalesef çok eski sürümleri bulamıyorsunuz. Ben de buradan denedim ilk başta ama yukarıdaki arkadaşın attığı link çok eski sürümleri bulamayanlar için doğru adres sanırım.
 
DCH ve Standart arasındaki fark ne acaba?
Özet: DCH sürücülerde kontrol paneli gibi özellikleri Windows Store'dan indiriyorsunuz. Store kullanmıyorsanız sıkıntılı. Standart sürücüleri tercih ediyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı