A averyx_ Kilopat Katılım 23 Haziran 2018 Mesajlar 245 Çözümler 2 30 Temmuz 2018 #1 Selamlar, Youtube'da video izlerken CSGO'da ekranı daha canlı yapabilecek bir program buldum. Geforce Experıence programını açıp oyunu açtığın da Alt+Z yapıp ayar yapabiliyormuşsun fakat bende hiçbir şey olmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Temmuz 2018
Selamlar, Youtube'da video izlerken CSGO'da ekranı daha canlı yapabilecek bir program buldum. Geforce Experıence programını açıp oyunu açtığın da Alt+Z yapıp ayar yapabiliyormuşsun fakat bende hiçbir şey olmuyor.
u999 Hectopat Katılım 26 Eylül 2016 Mesajlar 388 Çözümler 2 30 Temmuz 2018 #2 Banada oldu temizli kurulum yaptım düzeldi. Artı 0 Eksi
KS KS A averyx_ Kilopat Katılım 23 Haziran 2018 Mesajlar 245 Çözümler 2 30 Temmuz 2018 #3 T u999 dedi: Banada oldu temizli kurulum yaptım düzeldi. Genişletmek için tıkla... Temizli kurulum derken? ben silip yükledim hesabımı bağladım aynı. Artı 0 Eksi
T u999 dedi: Banada oldu temizli kurulum yaptım düzeldi. Genişletmek için tıkla... Temizli kurulum derken? ben silip yükledim hesabımı bağladım aynı.
buzdolabi102 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2017 Mesajlar 2.501 Makaleler 1 Çözümler 14 30 Temmuz 2018 #4 averyx_ dedi: T Temizli kurulum derken? ben silip yükledim hesabımı bağladım aynı. Genişletmek için tıkla... İlk olarak ekran kartın veya istemin o özellikleri desteklemiyor olabilir. İkinci olarak DDU ile sürücüyü kaldırıp tekrar yükleyebilirsin. Artı 0 Eksi
averyx_ dedi: T Temizli kurulum derken? ben silip yükledim hesabımı bağladım aynı. Genişletmek için tıkla... İlk olarak ekran kartın veya istemin o özellikleri desteklemiyor olabilir. İkinci olarak DDU ile sürücüyü kaldırıp tekrar yükleyebilirsin.
E emrecankaradag Hectopat Katılım 15 Temmuz 2019 Mesajlar 13 29 Temmuz 2019 #5 Bize tek gereken şeyin sadece "nvidia ekran kartı" olduğu söylendi. Bende de geforce 920m var fakat aynı sorunu alıyorum. Artı 0 Eksi
Bize tek gereken şeyin sadece "nvidia ekran kartı" olduğu söylendi. Bende de geforce 920m var fakat aynı sorunu alıyorum.