Nvidia FreeSync Monitörlerle Uyumlu Çalışabilir Mi?

Tıbbiyeli

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merak ettiğim bir soru var. Şu an kullanmakta olduğum monitör FreeSync destekli bir monitör, ekran kartı olarak da Nvidia GTX 1060 ekran kartını kullanıyorum. Şuan sanırsam bu mümkün değil fakat zahmetsizce bu özellikten faydalanabilmek için bir yazılım yeterli olur mu? Yani yapmak isteseler bir yazılım sayesinde bunu gerçekleştirebilirler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım öyle bir şey yok. G-Sync monitör alsaydınız kullanırdınız ancak onlar çok pahalılar. FreeSync AMD ekran kartları için yapılmış. (Ör: RX 580, RX 480...)

Ayrıca GTX 1060 yerine RX 580 alsaydınız yahu olmaz mıydı? :) O zaman çatır çatır kullanırdınız.

Son düzenleme:
Ryzen 1500 X kullanıyorum ekran kartını daha önce aldığımdan RX 580 almadım, GSYNC monitör fiyatları da çok pahalı olduğundan alamadım. Ben herhangi bir yazılımla yapsalar olur mu demiştim? Yoksa ben de biliyorum olmayacağını :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı