Bence değecek bir kart. Örneğin ben 9500GT'ye overclock yaptım, gayet de memnunum yeni performansından. Tamam belki güncel oyunlarda tatmin etmiyor ama, birçok kişinin yapamadığını yapıyorum bu ekran kartıyla.
cwlane, ekran kartınız 4gb değil. Dxdiagdan bakıp bilgi vermeyin. Orası toplam belleği gösteriyor.
@Recep Baltaş Abi değer değmesine de 3-5 FPS İçin zaten kötü bir kart ömrünü azaltmaya gerek yok sana katılıyorum. Para var ise elinde HD 7750 Al keyfine bak.
Ben 9500GT ile yaptım, aradaki fark hiç de 3-5 fps gibi değil. 10-15fps fark etti. Örneğin Dota 2'yi normal-low ayarlarda oynarken şimdi daha yüksek fps ile medium-high arasında oynuyorum. Bu birçok oyun için geçerli.
10-15 FPS Etmez o zaman bizde alıp HD 5450'ye o.c edelim DOTA 2 Dediğin oyunda fark eder tabii ama BF3, CRYSİS 3, BF4, GTA 4'de fark ettir bakalım 10-15 FPS.
10-15 FPS Etmez o zaman bizde alıp HD 5450'ye o.c edelim DOTA 2 Dediğin oyunda fark eder tabii ama BF3, CRYSİS 3, BF4, GTA 4'de fark ettir bakalım 10-15 FPS.
BF3'te ettirdim, BF4'ün testini bile yapmıştım, GTA 4'te de gölgeleri açamazken mediumda oynayabiliyordum. Anlayacağınız hepsini yaptım. Bu araya Crysis(*)'i nasıl açmamı bekliyorsunuz?