Nvidia GeForce 9400 GT OverClock

AhmetUnuvar

Hectopat
Daha fazla  
9400gt 4063mb model ekran kartım var, overclock yapmak istiyorum. Yardım ederseniz sevinirim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
9400 GT overclock yapmaya değecek bir kart değil. OC ederek alacağın performans artışı, kartı bozma ihtimalinin artmasını korutmuyor.

Bence değecek bir kart. Örneğin ben 9500GT'ye overclock yaptım, gayet de memnunum yeni performansından. Tamam belki güncel oyunlarda tatmin etmiyor ama, birçok kişinin yapamadığını yapıyorum bu ekran kartıyla.

cwlane, ekran kartınız 4gb değil. Dxdiagdan bakıp bilgi vermeyin. Orası toplam belleği gösteriyor.

10-15 FPS Etmez o zaman bizde alıp HD 5450'ye o.c edelim :) DOTA 2 Dediğin oyunda fark eder tabii ama BF3, CRYSİS 3, BF4, GTA 4'de fark ettir bakalım 10-15 FPS.

10-15 FPS Etmez o zaman bizde alıp HD 5450'ye o.c edelim :) DOTA 2 Dediğin oyunda fark eder tabii ama BF3, CRYSİS 3, BF4, GTA 4'de fark ettir bakalım 10-15 FPS.
BF3'te ettirdim, BF4'ün testini bile yapmıştım, GTA 4'te de gölgeleri açamazken mediumda oynayabiliyordum. Anlayacağınız hepsini yaptım. Bu araya Crysis(*)'i nasıl açmamı bekliyorsunuz? :D

Tamam bende hemen gidip 9500GT Alıyorum overclock ile BF3 Oynarım son ayar. Dikkat et kartın 6 aydan fazla dayanırsa gel bana söv.

Çok pahalı olmuyacak bir şekilde bilgisayar toplasam, hangi parçalar ve ne kadar tutar oyun bilgisayarı olması lazım?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı