Nvidia GeForce 9500GT Battlefield 4 Test 1360x768

• Konuyu başlatan Akif
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 46
  • Görüntüleme 12.099
Bir şey sormak istiyorum, Battlefield 3 artık üretilmiyor mu? Ailem Origin'e izin vermiyor da, başka bir yerden almayı düşünüyordum.

Bir şey sormak istiyorum, Battlefield 3 artık üretilmiyor mu? Ailem Origin'e izin vermiyor da, başka bir yerden almayı düşünüyordum.

Playstore'dan alın, Origin hesabınız ile kullanın. Kutu ile aldığınızda da Origin ile kullanacaksınız. Origin'e güvenmemek olmaz. 1 Steam, 2 Origin. Ama yine de TTNET'li iseniz faturanıza yansıtıp alabilirsiniz. Ben BF3 yerine BF4 öneririm.

9500 GT'de bu performans bir mucize.
Kesinlikle öyle.

Sistemi upgrade ettiğimde 1fps bile fazla alamamıştım bu ekran kartıyla. Recep Baltaş bana "9500GT miadını doldurmuş." dediğinde anladım birşeyler yapmam gerektiğini. Sonuç budur. Herşey overclock sayesinde.

Nasıl yani sırf overclock ile mi alıyorsunuz performans? Bu arada çözünürlük tamam da hangi grafik ayarlarında oynadınız?

Hocam gene müthiş bir durum, O.C ile bile 9500 GT'de o performansı görmek şaşırtıcı. Tamam belki fazla zorlayıcı bir sahne değil ama, Ge-force 9 serisi 2008'de çıktı, 9500 GT çıktığı zaman bile orta seviye kabul ediliyordu. Hatta fikir vermesi açısından bazı test sonuçları:

Evet biliyorum. O zamanlarda hiç sıkıntı yaşamıyordum. Tabi iki günde değiştirdiğim 2 Zotac dışında. Neyse. Ancak ben Crysis 2'yi de Medium-High arasında oynuyorum. 1360x768.

Nasıl yani sırf overclock ile mi alıyorsunuz performans? Bu arada çözünürlük tamam da hangi grafik ayarlarında oynadınız?

Videoda gösterdim zaten. Ayarlar low. Daha fazlasını da beklemeyin. 3-5 fps çok önemli olduğundan abartmadım. Yoksa mediumda zorlarım.

TTNET'li değilim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…