Nvidia GeForce 9500GT Battlefield 4 Test 1360x768

• Konuyu başlatan Akif
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 46
  • Görüntüleme 12.103
Sistem:
AMD FX6300 4GHZ PROCESSOR
CORSAIR VENGEANCE 8(2X4)GB 1866MHz CL9 RAM
MSI 970-A G46 MAINBOARD
NVIDIA GEFORCE 9500GT VIDEO CARD
-Artık bu tip, daha güzel testler yapmayı umuyorum. :D
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir şey sormak istiyorum, Battlefield 3 artık üretilmiyor mu? Ailem Origin'e izin vermiyor da, başka bir yerden almayı düşünüyordum.

Playstore'dan alın, Origin hesabınız ile kullanın. Kutu ile aldığınızda da Origin ile kullanacaksınız. Origin'e güvenmemek olmaz. :D 1 Steam, 2 Origin. Ama yine de TTNET'li iseniz faturanıza yansıtıp alabilirsiniz. Ben BF3 yerine BF4 öneririm.

9500 GT'de bu performans bir mucize.
Kesinlikle öyle.

Sistemi upgrade ettiğimde 1fps bile fazla alamamıştım bu ekran kartıyla. Recep Baltaş bana "9500GT miadını doldurmuş." dediğinde anladım birşeyler yapmam gerektiğini. Sonuç budur. Herşey overclock sayesinde. :)

Kesinlikle öyle.

Sistemi upgrade ettiğimde 1fps bile fazla alamamıştım bu ekran kartıyla. Recep Baltaş bana "9500GT miadını doldurmuş." dediğinde anladım birşeyler yapmam gerektiğini. Sonuç budur. Herşey overclock sayesinde. :)

Hocam gene müthiş bir durum, O.C ile bile 9500 GT'de o performansı görmek şaşırtıcı. Tamam belki fazla zorlayıcı bir sahne değil ama, Ge-force 9 serisi 2008'de çıktı, 9500 GT çıktığı zaman bile orta seviye kabul ediliyordu. Hatta fikir vermesi açısından bazı test sonuçları:

sli.crysis.png

Hocam gene müthiş bir durum, O.C ile bile 9500 GT'de o performansı görmek şaşırtıcı. Tamam belki fazla zorlayıcı bir sahne değil ama, Ge-force 9 serisi 2008'de çıktı, 9500 GT çıktığı zaman bile orta seviye kabul ediliyordu. Hatta fikir vermesi açısından bazı test sonuçları:

sli.crysis.png

Evet biliyorum. O zamanlarda hiç sıkıntı yaşamıyordum. Tabi iki günde değiştirdiğim 2 Zotac dışında. :D Neyse. Ancak ben Crysis 2'yi de Medium-High arasında oynuyorum. :D 1360x768.

Nasıl yani sırf overclock ile mi alıyorsunuz performans? :eek: Bu arada çözünürlük tamam da hangi grafik ayarlarında oynadınız?

Videoda gösterdim zaten. Ayarlar low. Daha fazlasını da beklemeyin. :D 3-5 fps çok önemli olduğundan abartmadım. Yoksa mediumda zorlarım. :D

Playstore'dan alın, Origin hesabınız ile kullanın. Kutu ile aldığınızda da Origin ile kullanacaksınız. Origin'e güvenmemek olmaz. :D 1 Steam, 2 Origin. Ama yine de TTNET'li iseniz faturanıza yansıtıp alabilirsiniz. Ben BF3 yerine BF4 öneririm.

Kesinlikle öyle.

TTNET'li değilim :(

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı