Nvidia Geforce 9600 gt ekran kartım yandı mı?

Yusuf Kaya14

Hectopat
Yer
Ankara,Çankaya
Daha fazla  
Bilgisayarım'ın içine led döşüyordum ve bilgisayarımda led döşerken elektrik vardı. Yani pc açıktı ve led'in kablosu ekran kartına değdi ve şase yaptı. Pc'yi açtığımda ekran cızırtılıydı ve renkler birbirine girmişti, internetten araştırdım ekran kartı fırınlamayı buldum ve denedim bu sefer ekran kartı pc'ye hiç görüntü vermiyordu. Ekran kartını ellediğimde işlemcisi çok sıcaktı, sorun nedir ve çözümü var mı?

IMG_20150123_084854.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Aklıma ilk fırınlama gelmişti başlığı gördümde ama yapmışsın. Kısa devre olmuş ki üstüne su dökülmesiyle aynı şey. Büyük ihtimal düzelmez ama hemen umut kesme belki bilen vardır forumda.

Keşke keşkeler olmasa :D

Arkadaşlar ekran kartımın fanını söktüm diş fırçası ile temizledim ve giriş kısımlarını silgi ile sildim taktım pc'ye açıldı. Ama renkler birbirine girmiş ve yazılar okunmuyor bunun çözümü var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Can çekişiyor işte. :D Bende de var bir tane 9600 GT, değişeceğim en yakın zamanda. DX10 yetmiyor. Geçmiş olsun size de. Ekran kartı tavsiyesi için bir konu açarsanız yardımcı oluruz. :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı