G g0kden1z Centipat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 140 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2023 #1 NVIDIA Denetim Masası görev cubuğunda gizlide vardı. Bir şeyler yaptım istemsizce, ardından gitti. Geri de gelmiyor. PC'yi restart yaptım gene gelmedi. Bu gizliye basınca olması lazımdı ama yok. Masaüstünde var.
NVIDIA Denetim Masası görev cubuğunda gizlide vardı. Bir şeyler yaptım istemsizce, ardından gitti. Geri de gelmiyor. PC'yi restart yaptım gene gelmedi. Bu gizliye basınca olması lazımdı ama yok. Masaüstünde var.
4 427036 Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 3.075 Çözümler 23 11 Şubat 2023 #2 Kapatıp açınca düzelmesi lazım. Aynısı bende de oluyor sağ tık yapıp kapatınca gidiyor ama kapanıp açılınca geri geliyor o kısma. Artı 0 Eksi
Kapatıp açınca düzelmesi lazım. Aynısı bende de oluyor sağ tık yapıp kapatınca gidiyor ama kapanıp açılınca geri geliyor o kısma.
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 15.025 Makaleler 1 Çözümler 180 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2023 #3 Görev çubuğuna sağ tıklayıp Görev Çubuğu Ayarları'na gir. Sonrasında aşağıdaki menüden tekrar açabilirsin. Bir de görev yöneticisinden bakar mısın Nvidia Denetim Masası çalışıyor mu diye? Artı 0 Eksi
Görev çubuğuna sağ tıklayıp Görev Çubuğu Ayarları'na gir. Sonrasında aşağıdaki menüden tekrar açabilirsin. Bir de görev yöneticisinden bakar mısın Nvidia Denetim Masası çalışıyor mu diye?
K KITT Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 5 Ağustos 2016 Mesajlar 3.996 Makaleler 6 Çözümler 336 Yer Nordrhein-Westfalen 11 Şubat 2023 #4 Windows arama yerinden "Görev çubuğunda hangi simgelerin görüneceğini seçin" kısmına gir. Yanlış hatırlamıyorsam oradan ayarlanabiliyor olması lazım. Artı 0 Eksi
Windows arama yerinden "Görev çubuğunda hangi simgelerin görüneceğini seçin" kısmına gir. Yanlış hatırlamıyorsam oradan ayarlanabiliyor olması lazım.