Çözüldü NVIDIA GeForce Experience silinmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Maestr04

Hectopat
Merhaba uygulamayı açmaya çalıştığımda hata verdi. Sonra silmeyi denedim fakat silemiyorum. Onun için de farklı hata veriyor. Nasıl silebilirim? DDU kullanıp direkt driverı sildim t. Ekrar yükledim fakat Experience yine aynı hatayı veriyor. Hatanın SS'lerini ekliyorum.

WhatsApp_Gorsel_2024-11-17_saat_15.16.13_9d989dc3.jpg
9772731B-F5D7-4130-B818-E3F67F8E037F.png

Çözüm
Başlata basınca böyle bir hata alıyorum.
  1. Win+R ye bas regedit yaz entere bas (ya da başlattan da yazarsanız çıkar)
  2. Bilgisayar\HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\TimeBrokerSvc yi bul ve tıkla
  3. Sağ tarafta Start olacak ona basın.
  4. Değeri 4'tür büyük ihtimal ile siz onu 3 olarak değiştirin.
  5. Bilgisayar\HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\TimeBroker değerini bul ve tıkla az önceki yerin hemen üstünde.
  6. Aynı şekilde start'a tıklayıp değeri 2 yapın (Otomatik olarak arka planda çalıştırmak için )
  7. Bilgisayarı yeniden başlatın bu kadar.
Bu kesin olacaktır.
Merhaba uygulamayı açmaya çalıştığımda hata verdi. Sonra silmeyi denedim fakat silemiyorum. Onun için de farklı hata veriyor. Nasıl silebilirim? DDU kullanıp direkt driverı sildim t. Ekrar yükledim fakat Experience yine aynı hatayı veriyor. Hatanın SS'lerini ekliyorum.

Eki Görüntüle 2354434Eki Görüntüle 2354435

Windows tuşuna basın + R> Çalıştır iletişim kutusu açılacaktır. Services.msc yazın ve Enter'a basın. Görev Zamanlayıcı'ya bakın, sağ tıklayın ve ardından Özellikler'i seçin. Başlangıç türü altında, otomatik olarak ayarlandığından emin olun.

Olduysa çözüm işaretler misin?

Windows tuşuna basın + r> çalıştır iletişim kutusu açılacaktır. Services.msc yazın ve Enter'a basın. görev zamanlayıcı'ya bakın, sağ tıklayın ve ardından özellikler'i seçin. Başlangıç türü altında, otomatik olarak ayarlandığından emin olun.

Olduysa çözüm işaretler misin?

Bu şekilde.

Dosya Ekleri

• 3B764650-3ACE-4672-84C7-F5AEADAA9E71.png
    3B764650-3ACE-4672-84C7-F5AEADAA9E71.png
    23,8 KB · Görüntüleme: 43
Başlata basınca böyle bir hata alıyorum.
  1. Win+R ye bas regedit yaz entere bas (ya da başlattan da yazarsanız çıkar)
  2. Bilgisayar\HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\TimeBrokerSvc yi bul ve tıkla
  3. Sağ tarafta Start olacak ona basın.
  5. Bilgisayar\HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\TimeBroker değerini bul ve tıkla az önceki yerin hemen üstünde.
  6. Aynı şekilde start'a tıklayıp değeri 2 yapın (Otomatik olarak arka planda çalıştırmak için )
Bu kesin olacaktır.

Çözüm
  1. Win+r ye bas Regedit yaz entere bas (ya da başlattan da yazarsanız çıkar)
  2. Bilgisayar\HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\TimeBrokerSvc yi bul ve tıkla.
  3. Sağ tarafta start olacak ona basın.
  6. Aynı şekilde Start'a tıklayıp değeri 2 yapın (otomatik olarak arka planda çalıştırmak için )
Bu kesin olacaktır.

Deniyorum hemen.

1. Win+r ye bas Regedit yaz entere bas (ya da başlattan da yazarsanız çıkar)
  2. Bilgisayar\HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\TimeBrokerSvc yi bul ve tıkla.
  3. Sağ tarafta start olacak ona basın.
  6. Aynı şekilde Start'a tıklayıp değeri 2 yapın (otomatik olarak arka planda çalıştırmak için )
Bu kesin olacaktır.

• Bilgisayar\HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\TimeBroker
    Böyle bir değer yok ne yapmam lazım.
Sadece bu var.
  • Bilgisayar\HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\TimeBrokerSvc
İlk dediğinizi yaptım 4ten 3E çektim ama diğer dediğin mevcut değil.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı