NVIDIA GeForce Experience videosunda neden netlik yok?

Arkadaşlar FPS düşmesi sorunumu belirtmek için NVIDIA GeForce Experience üzerinden video çekip YouTube'ye yüklemiştim fakat fark ettim ki video 1080P olmasına rağmen videoda bir netlik yok. Acaba bu bir sorun mu yoksa normal bir şey mi? Ekran kartımda bir problem mi var? Videoyu izleyip beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. Teşekkürler. (Evlerin içine girince netlik olmadığı daha belli oluyor. )

Not: Bu arada videoyu izlerken diğer bir sorunum olan FPS düşmesi problemi için yorum bırakabilirsiniz :)

Not: Sistemim videonun açıklama kısmında yazıyor.

Video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Video bana net gibi geldi. 768p monitörde izlediğim için yanlış görmüş olabilirim ancak normal YouTube'dan 1080p video izliyormuşum gibi hissettiriyor bana.

ben gayet net bir şekilde izledim bence o senin monitörüyle alakalı
Video net bence. O PUBG'de yaşadığınız FPS düşmesini yaşamayan yok. Bu arada oyun hangi ayarlarda?
Bana net değil gibi geldi. XL2411 ile izledim.
Bana net değil gibi geldi. XL2411 ile izledim.
Video bana net gibi geldi. 768p monitörde izlediğim için yanlış görmüş olabilirim ancak normal YouTube'dan 1080p video izliyormuşum gibi hissettiriyor bana.
Allah Allah videoyu 1080p tam ekranda izleyince özellikle evlere girildiğinde etrafta karıncalanma oluşmuş, bilmiyorum bir tek bende mi öyle ama fark edilmeyecek gibi de değil.
Video net bence. O PUBG'de yaşadığınız FPS düşmesini yaşamayan yok. Bu arada oyun hangi ayarlarda?
1080p ultra ayarlar bro

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı