NVIDIA GeForce G100 Düşük Performans

• Konuyu başlatan REPTILE
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 61
  • Görüntüleme 15.834
Nvidia GeForce G100 denen güzellik. İsterseniz size NFS MW 2012 oyununda 9FPS verebiliyor, 800x600 Low ayarlar.

Bende bunun Palit 512MB olanı var. Kırmızı PCB falan var, berbatın ötesi.
Hocam o kart ile video izlediğinize dua edin bence. :D

1604669812606.png

1604669831291.png

Telefonum, RAM dışında bilgisayarımdan daha güçlü. Daha ne isteyeyim?

Mafia 2 oynatıyor ise, Sıkıntı yok.
Oynatmıyor işte. 20 bile sürtmüyor, 20'ye de anca 640x480, Low ayarlar, üstüne kendim elle FXAA, Motion Blur ve DoF kapattım, onun da üstüne parçacıkları sildim, onun da üstüne NVIDIA Denetim Masası üzerinden 3D ayarı çektim, onun da üstüne Nvidia Inspector üzerinden LoD düşürdüm. Ona rağmen 20 FPS çekemiyor hala.

Oynatmıyor işte. 20 bile sürtmüyor, 20'ye de anca 640x480, Low ayarlar, üstüne kendim elle FXAA, Motion blur ve dof kapattım, onun da üstüne parçacıkları sildim, onun da üstüne NVIDIA denetim masası üzerinden 3D ayarı çektim, onun da üstüne NVIDIA ınspector üzerinden lod düşürdüm. Ona rağmen 20 FPS çekemiyor hala.

Hocam bu kartı hala kullanmanız çok garip ama. Eski ama performanslı bir kart alıp bu acıya son verebilirsiniz bence.

Hocam bu kartı hala kullanmanız çok garip ama. Eski ama performanslı bir kart alıp bu acıya son verebilirsiniz bence.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı